NRK Meny
Normal

Mossinger i opprykkskamp

Mens Sparta kjemper om seieren i NM-sluttspillet i hockey, skal I.L. Kråkene fra Moss, kjempe om opprykk til 2. divisjon førstkommende lørdag.

Morgan Berg, Anders Syversen og Ulrik Haukali ser frem til å knuse Forus Sandnes i opprykkskampen.

Morgan Berg, Anders Syversen og Ulrik Haukali sier de ser frem til å knuse Forus Sandnes i opprykkskampen lørdag.

Etter å ha kruset igjennom årets sesong uten tap, var det ikke tvil om at mosselaget toppet sin avdeling i 3. divisjon. Allikevel var de ikke sikret opprykk, ettersom de deretter måtte gjennom to kvalifiseringskamper mot Forus/Sandnes.

Derfor skulle man tro at tankene om opprykk var dempet, etter at Kråkene tapte 4-1 i første kamp. Men det har derimot gitt de litt ekstra motivasjon. De føler seg klare for å vise hjemmepublikumet hva de er gode for.

– Vi tar det greit

Mosselagets venstreving, Ulrik Haukali, er selvsikker foran opprykkskampen og har stor tro på at det skal gå veldig bra.

– Det er ikke snakk om å ta igjen så mange mål, så det skal ikke bli noe problem. Jeg har aldri vært med på et bedre lag. Stemningen i Østfold er også helt unik når det gjelder hockey, og det er morsomt å være en del av det, forteller han og legger til:

– Vi har ikke hatt problem med å score så langt denne sesongen, og det skal ikke være noe problem nå. Samtidig har vi også publikumet på vår side, og det er støttende, forteller han.

I.L. Kråkene fra Moss

I.L. Kråkene fra Moss.

Full hall

Både spillerne og trenerne har stor tro på at mange mossinger tar turen til hockeyhallen på Ørejordet for å få med seg kampen denne helgen. Hovedtrener, Anders Syversen, mener alt ligger til rette for opprykk foran morgendagens oppgjør.

– Vi vet at hockey-interessen i fylket er stor, og derfor tror jeg det er viktig at vi beveger oss oppover i ligasystemet. Vi har fått vår egen ishall, noe som gjør det mye lettere. Så nå må jeg bare oppfordre alle mossinger til å turen for å få med seg en spennende kamp, med mye taklinger, høyt tempo og forhåpenligvis mange fine mål, avslutter den optimistiske hockeytreneren.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trafikkulykke i Trøgstad

    En personbil og en lastebil har kollidert i Momarkenkrysset i Trøgstad. Nødetatene er på stedet. Det er trafikale utfordringer på stedet.

  • Fraråder bading i Iddefjorden

    Halden kommune går ut med en advarsel mot å bade i Iddefjorden som følge av høye nivåer av bakterier. Målingene er gjort på badestedene Bakke camping, Langholmen camping, Ystehede og Isebakke. I indre havn i Halden er det enda høyere bakterieforekomster, og et svømmearrangement der er avlyst fra før.