NRK Meny
Normal

Mossespiller savnet i Kenya

Ingen i Moss Fotballklubb vet hvor spilleren John «Mo» Muiruri er for tiden.

John Muiruri

John Muiruri.

Foto: Espen Torgersen, mossfk.no

29-åringen den siste tiden vært med det kenyanske landslaget og skulle etter planen returnert til Norge torsdag.

Det skjedde ikke.

Se også: oppgjøret borte mot Sarpsborg 08

- Vi er bekymret

Med på turen var også keeper Arnold Origi. Han kom tilbake til rett tid.

- Arnold fortalte at «Mo» ikke rakk flyet sitt. Etter det har ingen hørt noe fra ham. Verken familien eller vi, forteller hjelpetrener Joakim Klæboe til NRK Østfold.

- Nå har vi begynt å bli bekymret for han. Familien er kjempebekymret, sier han.

Ser bort fra det sportslige

- Nå må vi bare se bort fra det sportslige og håpe alt står bra til med han.

- Det er ikke noe hyggelig å ikke vite hvor en spiller er. Vi har prøvd å komme i kontakt med ham lenge, sier hovedtrener Per Morten Haugen.

Forberedt på kamp

Meldingen om at Muiruri ikke er gjort rede for, påvirker naturlig nok stemningen i laget. Men spillerne er klare til å ta fatt på oppgjøret borte mot Sarpsborg 08 .

- Vi har i hvert fall forberedt oss til kamp.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Totalforbud mot bål

    Som følge av stor fare for gress- og lyngbrann har brannsjefene i Østfold og Follo vedtatt totalforbud mot å gjøre opp ild i og i nærheten av skog og annen utmark. " I nærheten av" defineres som nært nok til at flammer, gnister eller glør kan antenne vegetasjon eller annet brennbart materiale. Forbudet inkluderer også bruk av engangsgriller eller annet utstyr som kan bidra til at vegetasjon antennes. Det varme og tørre været som vi har hatt i vårt distrikt i lengre tid har ført til stedvis stor gress- og lyngbrannfare i kommunene. Skogbrannfarevarselet (se www.yr.no) viser meget stor skogbrannfare i tiden fremover. Forbudet gjelder inntil det kommer nedbør av betydelig mengde.

  • En person omkom

    Politiet bekrefter nå at en person omkom etter å ha blitt påkjørt av toget på østre linje. Ulykken skjedde på strekningen mellom Knapstad og Spydeberg.