NRK Meny
Normal

Mosseordføreren med i flash mob

I dag ble det gjort opptak til en musikkvideo som skal vises under den årlige Mossegallaen i slutten av januar. Flest mulig skulle være med – ikke minst ordfører, Tage Pettersen.

Video Tage Pettersen synger

Video: NRK/Brynildsen Media

We are the World er en kjent og kjær sang, med flere av verdens største artister bak mikrofonen.

Men hva skjer når man bytter ut Lionel Richie og Stevie Wonder, med ordfører i Moss, Tage Pettersen? Svaret får du i videovinduet øverst i artikkelen.

– Nå er de ferdige med tagningen inne hos meg, men jeg var alene. Disse har hverandre å støtte seg på, sier Pettersen til NRK.no.

Og med «disse» mener Tage Pettersen de andre ansatte på rådhuset i Moss.

Hør også Senterpartiets Per Inge Bjerknes fremføre sin egenkomponerte sang «Speaking Riddles» her:

– Vi trenger stunts

Både de, og flere lokale innbyggere har nemlig deltatt i en musikkvideo som skal vises under den årlige Mossegallaen 28. januar.

Ute i gågata i Moss var alle sammen samlet for å gjøre et litt større stunt. Mannen bak sangen i musikkvideoen er Ole Jacob Lindberg – bedre kjent som Kalle Kanon fra Kaptein Rødskjegg, eller Ole Hickock i Dusty Cowshit.

– Vi trenger stunts, og vi trenger å vise at vi er stolte av byen vår. Vi må få et felles løft, det er det som er så morsomt med denne videoen, sier han.

Video Mossingene i musikkvideo

Mossingene i musikkvideo

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Elger ved E18

    To vandrende elger har ført til at E18 ved Homstvetkrysset er stengt i en kort periode, mens politiet prøver å få kontroll på dyrene.