NRK Meny
Normal

Moss vant 7-3

Det var et "nytt" Moss som gikk på banen søndag på Melløs. 7-3 ble Hønefoss sendt hjem med.

Jonas Krogstad (t.v.), Moss fotballklubb
Foto: Alvin Holm/www.mossfk.no

Forrige søndag ville trener Geir Bakke trekke seg i Moss FK etter tapet mot bunnlaget Hødd.

Etter seieren over Hønefoss, med hele 7-3 på Melløs søndag, er trolig Bakke glad for at ingen ville at han skulle gi seg i klubben.

Det løsnet på Melløs

Med tap i dag hadde Moss bare ligget 2 poeng over nedrykkstreken. Både spillerne og trener Geir Bakke hadde dette i bakhodet, da de entret banen søndag.

Men i stedet for å stivne, og tenke feig fotball og tre poeng, pøste Moss inn mål i en offensiv kamp det vil bli snakket lenge om i Moss.

- Vi har lagt opp til en taktikk som gutta skal følge opp til denne kampen. Vi har brukt denne uka til å trene på den, sa trener Geir Bakke på klubbens hjemmesider før kampen.

Taktikken holdt og det løsnet virkelig mot Hønefoss.

Vanskelige kamper

Moss møter Follo neste runde, og Follo "selger seg ikke billig". Erland Johnsens lag ledet 2-0 borte mot Sogndal søndag, men måtte reise hjem med 2-2 etter en scoring fire minutter på overtid. Follo har overrasket flere topplag i serien.

Moss skal også ut mot både Bodø/Glimt og Strømsgodset mot slutten av serien, og med det Moss presterte på Melløs søndag mot Hønefoss, kan serieavviklingen bli veldig morsom.

Moss – Hønefoss 7-3 (3-0)

Melløs stadion, 1498 tilskuere

1-0 Jon André Fredriksen (7)

2-0 John Muiruri (38)

3-0 Fredriksen (45)

4-0 Jonas Krogstad (56)

5-0 Steffen Nystrøm (63)

5-1 Benny Olsen (70)

5-2 Thomas Øverby (straffe 79)

6-2 Steffen Lilleng (90)

7-2 Steffen Nystrøm (90)

7-3 Thomas Øvreby (90).

Dommer: Svein-Erik Edvartsen, Hamar.

Gult kort: Jon André Fredriksen, Moss

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Må registrere brønner

    Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann. Formålet er at informasjonen skal være lett tilgjengelig for kommunene når de legger planer for arealene rundt brønnområdet, skriver Aremark kommune på sine hjemmesider. Du må selv registrere brønnen på mattilsynet.no.

  • Kritisk til Peterson-flytting

    Høyre-politiker i Sarpsborg Marit Kildedal er kritisk til egen kommune for at det ikke har vært noen tilgjengelig tomt for Peterson Packaging i Sarpsborg. Bedriften har kjøpt tomt og planlegger flytting til Halden. – Sarpsborg kommune er for bakpå, middelmådige og for lite effektive. Det ser vi resultatet av i denne saken, sier hun til Sarpsborg Arbeiderblad.