NRK Meny
Normal

Poengdeling på Melløs

Moss kapret ett poeng i dag mot Bryne. Begge lag var sikret 1. divisjonsspill neste år før kampen.

Christer Jensen, Moss FK
Foto: Espen Torgersen

Les også: Fullstendig kampreferat

Bryne startet best

Bryne var det helt klart dominerende laget i de første 45 minuttene. Ingen av lagene var avhengige av seier og det så ut til å ha påvirket spillerne.

Se også: Resultater og tabeller fra 1.divisjon

I første omgang holdt begge lagene et lavt tempo og la seg svært defensivt. Allikevel var det Bryne som hadde ballen mest og laget så ut til å ha brukbar kontroll på det Moss hadde å ny på fremover.

Aram Khalili trengte bare 6 minutter før han satt ballen i mål. Det er først Marius Helle som fikk avsluttet, Frode Larsen reddet men ga retur. Khalili hadde dermed ingen problemer med å sette ballen trygt i mål.

Utover i omgangen var det Bryne som trillet mye ball, men klarte ikke å komme til se store målsjansene. Gjestene beholdt ledelsen frem til pause.

Andre omgang

Bryne startet omgangen med noen småsjanser. Deretter var det Moss som stadig fikk mer tid med ballen.

Det førte også til at hjemmelaget kjempet seg frem til et par store sjanser foran mål. Når kampen nærmet seg slutten, sendte Moss mange spillere fremover.

Markus Ringberg ble mossingenes helt, etter å ha scoret i det 87 spilleminutt. Hjemmelaget presset Bryne sterkt mot slutten, men begge lagene måtte til slutt nøye seg med uavgjort, 1-1.


SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To anmeldt for promillekjøring

    En kvinnelig bilfører ble lørdag kveld anmeldt for promillekjøring etter at politiet stoppet henne i Vestbygda i Onsøy i Fredrikstad. Blåseprøven viste 1,2 i promille, og kvinnen ble derfor anmeldt for promillekjøring. Hun ble også fratatt førerkortet. Ved 3-tiden natt til søndag ble en mann i 40-årene tatt for promillekjøring på Kråkerøyveien i Fredrikstad. Det ble tatt blodprøve, og mannens førerkort ble tatt i beslag, opplyser politiet på Twitter.