NRK Meny
Normal

Moss tapte nok en treningskamp

De gulsorte holdt følge i en omgang. Så rykket Bryne i fra og slo Moss 3-1.

MFK-trener Per Morten Haugen og John Muiruri

MFK-trener Per Morten Haugen (til høyre) og John muiruri kan være bekymret foran seriestarten om knappe tre uker. Laget har ennå ikke vunnet en fotballkamp i 2010.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Christer Fjellstad scoret Brynes første mål, 11. minutter ut i kampen. Målet kom etter et hjørnespark og Fjellstad headet ballen i mål.

Kenneth Kvalheim scoret MFKs mål, to minutter før pause. MFK-spissen kom alene med keeper og gjorde ingen feil.

LES OGSÅ:

Keeper Origi ble utvist

I andre omgang var Bryne mer effektive og scoret to mål. Dermed har Moss tapt fire av fem treningskamper. En kamp har endt 0-0.

Og som om ikke det var nok med tap, så fikk keeper Arnold Origi direkte rødt kort etter å ha slått til Brynes Marius Helle. Han går da glipp av seriestarten.

Moss skal spille to treningskamper til før seriestart: Først mot Alta på La Manga fredag, så mot Fredrikstad i Østfoldhallen eller på Fredrikstad Stadion 28. mars.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.

  • Tatt i 178 km/t i 90-sone

    Politiet har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 40-årene ved Hærland i Eidsberg. Politiet gjennomførte en snittmåling på E18 og føreren ble målt til 178 km/t i en 90-sone.