NRK Meny
Normal

Moss tapte nok en treningskamp

De gulsorte holdt følge i en omgang. Så rykket Bryne i fra og slo Moss 3-1.

MFK-trener Per Morten Haugen og John Muiruri

MFK-trener Per Morten Haugen (til høyre) og John muiruri kan være bekymret foran seriestarten om knappe tre uker. Laget har ennå ikke vunnet en fotballkamp i 2010.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Christer Fjellstad scoret Brynes første mål, 11. minutter ut i kampen. Målet kom etter et hjørnespark og Fjellstad headet ballen i mål.

Kenneth Kvalheim scoret MFKs mål, to minutter før pause. MFK-spissen kom alene med keeper og gjorde ingen feil.

LES OGSÅ:

Keeper Origi ble utvist

I andre omgang var Bryne mer effektive og scoret to mål. Dermed har Moss tapt fire av fem treningskamper. En kamp har endt 0-0.

Og som om ikke det var nok med tap, så fikk keeper Arnold Origi direkte rødt kort etter å ha slått til Brynes Marius Helle. Han går da glipp av seriestarten.

Moss skal spille to treningskamper til før seriestart: Først mot Alta på La Manga fredag, så mot Fredrikstad i Østfoldhallen eller på Fredrikstad Stadion 28. mars.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fortsatt trangt på akuttmottaket

    Det er ingen snarlig løsning på plassproblemene ved akuttmottaket på Sykehuset Østfold. Den planlagte utvidelsen er ifølge forprosjektrapporten først ferdig om to år. Trange forhold i dag gir tidvis både korridorpasienter og lang ventetid.

  • Stortap på hjemmebane

    Halden Topphåndball måtte se seg grundig slått av Elverum i oppgjøret på hjemmebane i går kveld. Det ble for mange feil, sier trener Jan Thomas Lauritzen. Elverum vant til slutt 34–26.