NRK Meny
Normal

Moss sikret tre nye poeng

Klubben som ledes av Arne Erlandsen er ett skritt nærmere å sikre plassen i 2. divisjon.

Moss Fotballklubb, supportere

Moss vant lørdagens kamp på hjemmebane (arkivfoto).

Foto: Espen Torgersen

Moss tok imot bunnlaget Nesodden på Melløs stadion lørdag ettermiddag.

Etter kun fire minutter tok hjemmelaget ledelsen med en scoring fra Lars Ivar Slemdal, skriver Nettavisen.

Kampen endte til slutt 3–0 til Moss.

Trener Arne Erlandsen sier til NRK at kampen var prestasjonsmessig varierende, men at de tre poengene var svært viktige for klubben.

– Når man ligger i bånn må man vinne hele tiden. Laget har vist seg de siste elleve kampene å være det beste laget når det gjelder poengfangst. Sånn sett er vi fornøyde, men jeg kunne ønske vi hadde turt å vise oss frem litt mer, sier treneren.

Arne Erlandsen

Arne Erlandsen har snudd den negative trenden i Moss.

Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

Før Erlandsen tok over som trener i juli, hadde laget kun seks poeng etter 13 kamper. Men med den nye treneren har laget snudd den negative trenden.

– Jeg har jo bare gjort min jobb som jeg er ansatt for å gjøre. Jeg kom hit for å se om vi klarte å få dette laget til å holde seg. Men jobben er ikke ferdig. Den avsluttes først 21. oktober.

– Resultatene har kommet ved hjelp av hard jobbing og spillerne har stått frem på en veldig positiv måte. Så gjelder det å vinne kamper ved å få frem det de presterer på trening hver dag. Vi har hatt en veldig bra periode både med tanke på resultater og prestasjoner, sier Erlandsen.

Nå er klubben ett skritt nærmere å spille i 2. divisjon også neste år.

– Vi ligger på riktig side, men det er to kamper igjen. Det er ikke noe som er teoretisk klart enda, så her må vi bare jobbe for hvert eneste poeng.


SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To barn til sykehus etter ulykke

    To barn kjøres Kalnes sykehus for sjekk etter en trafikkulykke i Vammaveien i Askim. Tre biler og til sammen fem personer var involvert i ulykken.

  • Trafikkulykke i Askim

    Tre biler er involvert i en trafikkulykke iVammaveien ved Indre Østfold Renovasjon. Nødetatene er på vei, melder politiet på Twitter.