NRK Meny
Normal

Moss rykker stadig nedover

Det lukter 2 divisjon for Moss FK etter kveldens tap på Melløs stadioen, der de møtte Bryne. MFK har kun tatt med seg to poeng på de ti siste kampene.

Moss FK

Moss FK taper igjen på Melløs.

Foto: Espen Torgersen

Bortelaget var helt klart de beste da de tok seieren 3-0 på Melløs. Første omgangen var ikke mye å skryte av og allerede etter 8 minutter setter Bryne kampens første mål. MFK reiste seg litt i andre omgang, men kom ikke til noen store sjanser. Bryne setter kronen på verket da Ezekiel Bala slår inn det siste og tredje mål på overtid.

Les også:

Surt å tape igjen

MFK trener Erik Holtan har ikke den letteste jobben om dagen, men prøver å holde humøret oppe og ser fram til de siste kampene i serien:

– Det er veldig vanskelig og det er surt å tape, jeg synes det er for enkelt å score mål for oss. Heldigvis er det syv kamper igjen, så det er bare å jobbe på. Vi må nullstille oss det er alltid nye muligheter, vi gleder oss til neste kamp.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Halden-håpet måtte bryte

    Emilie Moberg fra Halden måtte bryte førsteetappen av Ladies Tour of Norway, skriver Halden Arbeiderblad. 27-åringen hadde gledet seg til å sykle på hjemmebane, men blir nå tilskuer resten av rittet.

  • Nederlender tok første etappeseier

    Marianne Vos fra Waowdeals vant første etappe i Ladies Tour of Norway. Etappen gikk mellom Rakkestad og Mysen. Nederlenderen tok seieren foran svenske Emilia Fahlin og amerikanske Coryn Rivera.