Wemberg til Molde

Krister Wemberg er på medisinsk test i Eliteserieklubben Molde FK.

Krister Wemberg i duell med Martin Wiig

Krister Wemberg, her i duell med Martin Wiig, er på medisinsk test i Eliteserieklubben Molde.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Det unge forsvarstalentet, Krister Wemberg, forlater trolig Melløs og Moss til fordel for spill i Eliteserien, det melder Moss Avis i dag.

Les også:

Wemberg har den siste tiden vært linket til den skotske klubben Glasgow Rangers, der han tidligere i sommer var på en ukes prøvespill. Nå ser det imidlertid ut til at han velger å bli i Norge og tar steget opp i den øverste divisjonen.

Ingenting er klart

– Han er i Molde, ja. Det kan jeg bekrefte, sier sekretariatsleder Sport, Snorre Strand til moss-avis.no. Men legger til at det noen overgang enda ikke er klar.

– Jeg må be om fortåelse for at det skjer mye her nå. Øvrige henvendelser må dere ta med Tarje Nordstrand Jacobsen. Men jeg vet ikke hvor nær vi er et bud på Wemberg, sier han.

Molde sparket tidligere i dag Kjell Jonevret på grunn av dårlige resultater i år. Svensken blir erstattet av Uwe Rösler ut sesongen.

Eksport-klubb

Skulle Wemberg ende opp i Molde, er sjansene store for et utenlandsopphold ved en senere anledning.

Klubben fra Møre og Romsdal har vist seg som et ypperlig springbrett mot proffspill i utlandet, og har solgt blant annet Mame Biram Diouf og Magnus Eikrem til Manchester United.

Magnus Wolff Eikrem

Magnus Eikrem gikk fra Molde til Manchester United i 2006. Krister Wemberg kan følge i hans fotspor.

Foto: Scanpix/AFP