NRK Meny
Moss Lufthavn Rygge
Foto: NRK

Moss Lufthavn Rygge

 • Har betalt tilbake kronerulling

  Selskapet Rygge Airport har nå betalt tilbake pengene de samlet inn for å få til en gjenåpning av Moss lufthavn Rygge. Det bekrefter styreleder Ole Kristian Sivertsen. Selskapet legges likevel ikke ned før det er avklart om de nye eierne av flyplassen, Jotunfjell, får til ny trafikk på Rygge.

 • Kommuner støtter flyplassdrift

  14 av 18 kommuner i Østfold har innvilget søknad om prosjektstøtte for å få gjenåpnet Moss Lufthavn Rygge. For å klare det er første mål å sikre emisjonsløp med tegningsgaranti på minst fem millioner kroner, og har så langt sikret seg nær halvparten.

 • Samlet inn 165.000 til Rygge

  Rygge Airport har fått inn 165.000 kroner fra Vipps-aksjonen som ble startet av Facebook-gruppen «Venner av Rygge», det bekrefter daglig leder Knut R. Johannessen i Rygge Airport. Styret i selskapet har i ettermiddag møte for å ta stilling til videre drift av prosjektet med gjenåpning av Moss lufthavn Rygge. De har varslet at de vil informere om situasjonen etter møtet.

  Moss lufthavn Rygge
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Vil ikke gi penger til Rygge

  Rådmannen i Halden foreslår at kommunen sier nei til Rygge Airport sin søknad om prosjektstøtte, når formannskapet skal behandle saken kommende torsdag. Rygge Airport har søkt kommunen om 100.000 kroner. Grunnen til at Rådmannen ønsker å avslå forslaget er kommunens økonomiske situasjon.

LO-leder Gerd Kristiansen holder apell på Moss Lufthavn Rygge og mener regjeringen må slutte å skylde på Ryanair.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: