NRK Meny

Moss kommune

 • Vil prøve leksefrie skoler i Moss

  Rådmannen i Moss støtter ungdommens bystyre som ønsker å teste ut leksefrie skoler i Moss, skriver Moss Avis. Rådmannen anbefaler at politikerne bør si ja til et prøveprosjekt ved to barneskoler.

 • Moss avslutter Norlandia-avtale

  Moss kommune vil ikke fortsette å bruke Norlandias helsetjenester. NRK skrev i sommer om en pasient som fikk fluelarver i sår på foten på grunn av dårlig sårpleie ved Skoggata bo- og servicesenter. Kommunen vil nå ta over driften.

 • Jernbanevedtak er endelig

  Kommunaldepartementet har fastslått at reguleringsvedtaket for jernbanen gjennom Moss er gyldig og endelig. «Aksjonsgruppa Bedre Byutvikling Moss» vil endre planene for jernbanetraseen og ønsker jernbanestasjon under bakken.

 • Det blir skillevegger i dusjen

  Formannskapet i Moss har vedtatt å følge opp forslaget fra ungdommens bystyre om å sette opp skillevegger mellom dusjene på ungdomsskolene, skriver Moss Avis. 600.000 kroner settes av til å lage skillevegger.

 • Overskudd på 70,1 millioner i Moss

  I Moss ble overskuddet på 70,1 millioner kroner. Skatteinntekter og overføringene fra Staten økte med 30 millioner kroner. Men kommunen kan ikke regne med lignende skatteinntekter i år, sier rådmann Bente Hedum.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Tenåring mistenkt for drapsforsøk

  Politiet i Strömstad har pågrepet en ung gutt som er mistenkt for drapsforsøk på et familiemedlem, skriver Strömstads Tidning. Offeret ble livstruende skadet og har blitt operert på Sykehuset Østfold. Tilstanden skal nå være stabil.

 • Sjekket hundrevis av kjørende

  265 bilister ble tatt i UP-kontroller på Østlandet under gårsdagens Speed Marathon. Norsk utrykningspoliti var i går med på den europeiske storkontrollen for andre gang, og kontrollerte 1239 biler i landet. I UP-distrikt Øst, som dekker østlandet og innlandet, gjennomførte UP 405 kontroller.

  UP på Hjelset
  Foto: Alf-Jørgen Tyssing / NRK