NRK Meny

Moss kommune

 • Moss avslutter Norlandia-avtale

  Moss kommune vil ikke fortsette å bruke Norlandias helsetjenester. NRK skrev i sommer om en pasient som fikk fluelarver i sår på foten på grunn av dårlig sårpleie ved Skoggata bo- og servicesenter. Kommunen vil nå ta over driften.

 • Jernbanevedtak er endelig

  Kommunaldepartementet har fastslått at reguleringsvedtaket for jernbanen gjennom Moss er gyldig og endelig. «Aksjonsgruppa Bedre Byutvikling Moss» vil endre planene for jernbanetraseen og ønsker jernbanestasjon under bakken.

 • Det blir skillevegger i dusjen

  Formannskapet i Moss har vedtatt å følge opp forslaget fra ungdommens bystyre om å sette opp skillevegger mellom dusjene på ungdomsskolene, skriver Moss Avis. 600.000 kroner settes av til å lage skillevegger.

 • Overskudd på 70,1 millioner i Moss

  I Moss ble overskuddet på 70,1 millioner kroner. Skatteinntekter og overføringene fra Staten økte med 30 millioner kroner. Men kommunen kan ikke regne med lignende skatteinntekter i år, sier rådmann Bente Hedum.

 • Paul-Erik Krogsvold har gått bort

  Tidligere ordfører i Moss, Paul-Erik Krogsvold, er død. Han døde i går etter lengre tids sykdom. Krogsvold var i flere tiår en markant politiker i Moss, og han satt som ordfører i tre perioder. Senest i slutten av april ble Krogsvold utnevnt til æresmedlem av Arbeiderpartiet.

  Ordfører Paul Erik Krogsvold i Moss

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Alvorlig skadd etter fall

  Personen som ble skadet i et arbeidsuhell på Manstad kjøtt i dag tidlig betegnes som alvorlig skadd. Han er flydd til Ullevål sykehus med luftambulanse. Til NRK sier politiet at mannen falt ned i et seks meter dypt hull, og arbeidstilsynet er varslet.

 • Lisleby-brann var ikke påsatt

  Boligbrannen på Lisleby i Fredrikstad natt til søndag var ikke påsatt, det sier politiet til NRK. En kvinne i seksti-årene omkom i brannen, og sju personer ble sendt til legesjekk. Krimsjef ved Fredrikstad politistasjon, Rune Albertsen, forteller at mye tyder på at brannen startet med et stearinlys eller lignende.