NRK Meny
Normal

Moss holdt rent mål i Kristiansand

Moss holdt målet rent, men det var Start som var sterkest på Sør Arena i Kristiansand.

Ifølge avisa Fædrelandsvennen i Kristiansand banket Moss Start hele 6-1 da de gjestet Kristiansand stadion i 2002.

Flere tap mot Start

- Ingen av spillerne fra den gangen var imidlertid med søndag kveld. Starts største seier stammer fra 1996-sesongen, da laget vant 5-0 over Moss på eget gress, skriver Fædrelandsveien.

Det var heller ikke særlig oppløftende for mossingene at de fikk tre baklengsmål i løpet av de 13 første minuttene av cup-kampen mot Start hjemme i Moss onsdag i forrige uke.

Søndag kveld så det ikke ut til at mossingene noen gang fikk selvtilliten tilbake.

Start hadde flest sjanser

Det var nemlig helt klart Start som hadde flest sjanser i Kristiansand søndag kveld.

Etter et Moss-inlegg som ble tatt hånd om av Starts spiss Kenneth Høie i det 22 spilleminutt, fikk forsvarsspiller Geir Ludvig Fevang ballen like utenfor 16-meteren, og fikk prøvd skuddfoten. Ballen gikk imidlertid høyt over.

Og kampen endte altså målløst i Kristiansand.

Les kampfakta her: Start - Moss

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fortsatt alvorlig etter ran

    Tilstanden er fortsatt alvorlig for mannen i 60-årene som ble angrepet under et ran i Rygge tidligere denne uka. Mannen var hjemme i sin bolig sammen med kona da to maskerte menn brøt seg inn og angrep ekteparet med balltre og øks. Politiadvokat Anders Svarholt forteller at mannen fortsatt ligger på sykehuset på Kalnes, men han kan nå gjøre rede for seg. Tyvene stakk fra stedet med flere verdisaker i tillegg til ekteparets bil. Politiet har nå fått tips om bilen, og har tro på at de kan finne den, slik at de kan komme seg videre i etterforskningen.

  • Døde etter arbeidsulykke

    En 33 år gammel mann fra Moss døde på sykehus etter en arbeidsulykke ved bedriften Contiga i Moss i går, skriver Moss Avis. Bedriften produserer betongelementer og mannen kom i klem mellom to maskindeler ved en støpemaskin. Politiet etterforsker ulykken og Arbeidstilsynet skal i løpet av dagen gjennomføre et tilsyn ved bedriften, ifølge avisa.