NRK Meny

Moss Fotballklubb

 • Tre poeng til Moss FK

  Moss FK sikret seg tre poeng mot Drøbak-Frogn på Melløs stadion. Kampen endte 2-1. Det skriver Moss Avis. Moss tok ledelsen etter 24 minutter ved Håvard Thun. Dawda Leigh scoret det andre målet.

 • MFK har lånt to millioner

  Moss fotballklubb har tatt opp et lån på nær to millioner kroner, skriver Moss Avis. Fotballklubben har slitt økonomisk i flere år. – Pengene skal brukes til å betale kreditorer, sier styreleder Thomas Thorkildsen til avisa.

  Moss Fotballklubb, supportere
  Foto: Espen Torgersen
 • Berge blir daglig leder i MFK

  Tidligere Sarpsborg 08-spiller Kjetil Berge blir daglig leder og spiller i Moss fotballklubb, skriver Moss Avis. Berge kom til Sarpsborg for åtte år siden og ble i fjor utlånt til Sandefjord i 1.divisjon.

  Kjetil Berge, Sarpsborg 08
  Foto: Espen Torgersen / NRK
 • Moss FK mister treneren

  Hovedtrener Ørjan Christiansen og Moss FK har i dag blitt enige om å avslutte samarbeidet, det opplyser klubben på sin hjemmeside. Klubben skriver videre at A-laget til Moss FK dessverre ikke har oppnådd de resultatene klubben håpet på, og det er årsaken til at kontrakten nå avsluttes.

  Hovedtrener i Moss FK, Ørjan Christiansen foran hovedtribunen på Melløs stadion
  Foto: Hermund Lybeck Kjernli / NRK
 • Vil gi bort hovedtreneren på Finn

  En misfornøyd mossing har lagt ut hovedtrener Ørjan Christiansen i Moss FK på nettsiden finn.no, det melder Moss Avis. "Altfor uerfaren trener gis bort til forholdvis lavere div. Trener som overhodet ikke får det til i min kjære klubb hentes umiddelbart», står det i teksten. Treneren selv tar annonsen med godt humør: – Jeg reagerer ikke på det i det hele tatt. Det var en morsom variant og et kreativt påfunn, sier han til moss-avis.no.

  Ørjan Christiansen
  Foto: Picasa

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Politiet tok førerkort

  Utrykningspolitiet stoppet tidligere i kveld en svensk bilfører som kjørte i 137 kilometer i timen i 90-sonen. Svensken ble stoppet på E18 i Eidsberg, skriver politiet på Twitter.

 • Totalforbud mot medbrakt alkohol

  Det blir nå totalforbud mot medbrakt alkohol på russefester, det skriver Aftenposten. Politidirektoratet sier til avisa at både parkeringsplasser og campingområder på russetreff trenger skjenkebevilling.