NRK Meny

Moss Fotballklubb

 • Tidlig lokaloppgjør i 2. divisjon

  Fredrikstad Fotballklubb starter neste fotballsesong hjemme mot Asker den 14. april, mens Moss FK spiller borte mot Bærum. Det er klart etter at terminlisten for 2. divisjon nå er lagt ut. Allerede uka etter kommer det første lokaloppgjøret mellom de to Østfoldlagene, på Melløs stadion.

 • Tre poeng til Moss FK

  Moss FK sikret seg tre poeng mot Drøbak-Frogn på Melløs stadion. Kampen endte 2-1. Det skriver Moss Avis. Moss tok ledelsen etter 24 minutter ved Håvard Thun. Dawda Leigh scoret det andre målet.

 • MFK har lånt to millioner

  Moss fotballklubb har tatt opp et lån på nær to millioner kroner, skriver Moss Avis. Fotballklubben har slitt økonomisk i flere år. – Pengene skal brukes til å betale kreditorer, sier styreleder Thomas Thorkildsen til avisa.

  Moss Fotballklubb, supportere
  Foto: Espen Torgersen
 • Berge blir daglig leder i MFK

  Tidligere Sarpsborg 08-spiller Kjetil Berge blir daglig leder og spiller i Moss fotballklubb, skriver Moss Avis. Berge kom til Sarpsborg for åtte år siden og ble i fjor utlånt til Sandefjord i 1.divisjon.

  Kjetil Berge, Sarpsborg 08
  Foto: Espen Torgersen / NRK
 • Moss FK mister treneren

  Hovedtrener Ørjan Christiansen og Moss FK har i dag blitt enige om å avslutte samarbeidet, det opplyser klubben på sin hjemmeside. Klubben skriver videre at A-laget til Moss FK dessverre ikke har oppnådd de resultatene klubben håpet på, og det er årsaken til at kontrakten nå avsluttes.

  Hovedtrener i Moss FK, Ørjan Christiansen foran hovedtribunen på Melløs stadion
  Foto: Hermund Lybeck Kjernli / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Fergetrafikken oppe å går igjen

  Fergetrafikken mellom Moss og Horten er tilbake til normalen. Tidligere i kveld var det ventetider opp mot en time på grunn av tekniske problemer på den ene ferga. Det er nå ordnet opp i, melder Bastø Fosen på sin hjemmeside.

 • Råkjørere i Fredrikstad

  UP har i ettermiddag hatt en trafikkontroll ved Engelsviken i Fredrikstad. Det resulterte i åtte forenklede forelegg for å kjøre over fartsgrensa, tre forelegg for bruk av mobil og en for ikke å ha brukt bilbelte.