NRK Meny
Normal

Moss FK tok sin andre seier på rad

Det var jubel på Melløs stadioen i kveld når Moss FK vant over Alta IF 2-0.

Kråkevingen
Foto: Espen Torgersen / NRK

Det var nok ikke den beste kampen Moss har spilt i år, men stillingen viser noe helt annet. Alta var det beste laget på banen i dag med flest sjanser og best i duellene, men ballen gikk ikke i mål.

Les også:

Hovedtrener for Alta, Aasmund Bjørkan var skuffet over dagens kamp og mener der det er feil lag som vant:

– Jeg føler jo at vi var best til det meste bortsett fra og score mål, men det er jo det som er det viktigste i fotball så sånn sett vinner Moss en grei seier. Selv om vi sjanse og spillemessig er relativt overlegne. Det var en viktig seier for Moss for all del,og de har jo sikkert en grunn til å være glad i dag, men jeg er utrolig skuffa forteller Alta-treneren.

Alta treneren var ikke den eneste som ikke var imponert over dagens resultater men også den ferske Mossetrener Erik Holtan mener Moss har en lang vei å gå:

– Etter første omgang har vi rett og slett griseflaks. Det var en mer jevn spilt andre omgang, men det er masse, masse jobb igjen sier Holtan.

Moss spiller sin neste hjemmekamp den 5. september da de møter Løv/Ham Melløs Stadion.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Toget er på skinnene igjen

    Toget som sporet av ved Fredrikstad i natt er nå på skinnene igjen, og trilles til Råde. Det melder Bane NOR. Det er satt opp buss mellom Halden og Råde for reisende på seks-toget fra Halden.