Morsomt å kjøre, men ingen topplass for Østberg i Polen

Mads Østberg og Jonas Andersson ligger på 9. plass før siste dag av Rally Polen. Dagen i dag har vært vanskelig, forteller teamet i en pressemelding.

WRC RALLY POLAND 2015
Foto: AUSTRAL / CITROEN RACING/AUSTRAL

– Vi gjorde noen justeringer på service i går, som fungerte i riktig retning, og vi er nærmere raskeste bil i dag på første gjennomkjøring enn vi var i går. På 2. gjennomkjøring, er det bedre grep og mindre «cleaning» for oss som kjører tidlig, og da henger vi bedre med.

Sébastien Ogier leder sammenlagt, men det ligger an til en sekundstrid med Andreas Mikkelsen på søndagens to siste fartsprøver.

Morsomt å kjøre

Det har vært raske og morsomme fartsprøver, så selv om Østberg og de andre tilhørende Citroën-teamet ikke ligger an til toppresultater har helga vært morsom.

– Motivasjon og «guts» har vært opp gjennom hele helgen. Vi har ikke gjort feil, og jeg vet egentlig ikke hva jeg kunne gjort annerledes på noen prøvene. Men dette løpet er ganske annerledes enn andre løp i mesterskapet, med mye mer sandete underlag enn vi er vant til, og begge bilene våre straffes nok litt av at vi ikke har testet før løpet, sier Mads Østberg.

– Vi kan i hvert fall konstatere at dette løpet ikke har passet oss, komme best mulig gjennom morgendagens to etapper, og se fram mot Rally Finland, som er neste løp.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fjellsikring i Østfold

    Det skal brukes 1,5 millioner kroner på fjellsikring ved Østfold-veier frem til oktober 2018. Det er ved fylkesvei 120 nord for Tomter sentrum, fylkesvei 114 nord for Trøsken-brua og E18 i Ørjeberga det skal fjellsikres. Stedene er valgt på bakgrunn av observerte steiner i grøftene, men det er ikke farlig å kjøre bil her sier sekssjonsjef i statensvegvesen Arne Bjørklund.