NRK Meny
Normal

Mørkkledd mann stakk av etter bilbrann

Politiet mistenker at en stjålet bil ble satt fyr på ved Rådesletta i formiddag.

Bilbrann på Rådesletta 14.12.14

UNDERSØKES: Bilen ble søndag formiddag tauet inn for tekniske undersøkelser.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Bilbrann på Rådesletta 14.12.14

STJÅLET: Ifølge politiet ble bilen meldt stjålet kort tid før brannen.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Brannvesenet fikk melding om at det brant i en bil like etter klokka halv ti søndag formiddag. Bilen stod plasser på riksvei 110 ved avkjøringen mot Lianekrysset.

– Jeg vil ikke gå i detaljer, men det er grunn til å tro at brannen er påsatt. Bilen ble meldt stjålet kort tid før brannmeldingen kom inn, forteller politiets operasjonsleder til NRK.

Bilen er tauet inn for tekniske undersøkelser. Politiet søkte en periode sammen med politihelikopteret etter en mann som er mistenkt for å ha tent på bilen

– En mørkkledd mann ble observert løpende fra stedet i retning Elindveien, forteller operasjonslederen.

Klokken 12.45 opplyste han at søket var uten resultat. Saken blir nå gjenstand for videre etterforskning. Politiet har foreløpig ikke noen konkrete mistenkte i saken.

Bilbrann på Rådesletta 14.12.14

SKADER: I tillegg til innvendige brannskader var det store riper og et knust speil på bilen.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Til sykehus etter brann i Gressvik

    To personer er fraktet til sykehus etter en brann i en bolig i Gressvik i Østfold, melder politiet. Den ene skal ifølge politiet ha fått brannskader på en arm, og den andre har skader i et bein etter å ha hoppet fra 2. etasje.

  • Onsøy vant Golf NM

    Kvinnelaget til Onsøy Golfklubb vant NM i Golf 1. divisjon. NM ble arrangert på Onsøy Golfbane i helgen. På laget var Jannicke Flesland, Amalie Valle og Ning Kheawsalab. Det er Fredriksstad Blad som skriver dette. Men det er ikke sikkert at klubben har nok spillere til å delta i eliteserien.