NRK Meny
Normal

Morgan kommer ikke tilbake som direktør

Morgan Andersen kommer ikke tilbake som administrerende direktør i FFK før etter rettsaken mot ham er over. Avdelingsbanksjef Morten Huth i DnBNor er konstituert direktør for Andersen som er sykmeldt.

Fredrikstads sjefsdirektør Morgan Andersen
Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

- Når Morgan Andersens sykemelding er over og han vil tilbake, så vil han få et tilbud om en alternativ jobb hos oss. Så Morgan kommer ikke tilbake som daglig leder før rettsaken er avgjort, sier styreleder i FFK, Carl Morten Gjeldsnes.

Morgan Andersen er sykemeldt på ubestemt tid, og mandag ettermiddag ble Morten Huth - banksjef i DnB NOR i Fredrikstad - konstituert som klubbens administrerende direktør.

Morten Huth

Mandag ettermiddag ble Morten Huth - banksjef i DnB NOR i Fredrikstad - konstituert som klubbens administrerende direktør.

Foto: Ingrid Mathilde Langvik / NRK

Ydmykhet

- Det er med stor ydmykhet og spenning jeg går til denne jobben her. Det er gjort en veldig bra jobb fra Morgan Andersen, spillere, støtteapparat og Plankehaugen. Dette er en stor utfordring. Jeg ønsker å videreføre den jobben som er satt i gang, sier den vikarierene FFK-direktøren, Morten Huth.

Tidligere juniorspiller

Huth er tidligere juniorspiller for FFK, men skal ta seg av det administrative. Det sportslige blir et delt ansvar mellom trener Anders Grønhagen og sportskoordinator Per-Morten Haugen. Avklaringen om Andersens fremtid i klubben er altså utsatt til etter retten har sagt sitt om Andersens tiltale for dokumentforfalskning og falsk forklaring.

- Jeg har jobb i Morgan sitt sykefravær, og hva som skjer utifra det blir helt hypotetisk, sier Huth.

Morgan Andersen og Anders Grönhagen, FFK

Morgan Andersen og Anders Grönhagen, FFK

Foto: Anders Winlund / NRK

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mange til Sykehuset Østfold

    Sykehuset Østfold har i helgen hatt stor pågang av pasienter. Bare på akuttmottaket kom det over 90 pasienter på lørdag og 95 pasienter søndag. Noe som er langt over vanlig pågang i helgene som er rundt 70 pasienter om dagen.

  • Strid om trefelling

    Byantikvaren i Fredrikstad Vegard Lie mener det er et stort tap når en grunneier valgte å felle trær i et parkanlegg fra 1700-tallet. Trærne er ikke fredet og grunneier Alf Ulven sier han feller dem for å kunne bygge boliger i haven.

    Kniple gård
    Foto: Privat