NRK Meny
Normal

Morgan fortsetter i jobb

FFK kommer ikke til å følge råd om å suspendere administrerende direktør Morgan Andersen.

Morgan Andersen
Foto: Heiko Junge / Scanpix

Andersen er siktet for dokumentfalsk i forbindelse med Mikel-saken, og er for tiden på ferie. Men når han i neste uke er ferdig med ferien er han velkommen tilbake på jobb, konstaterer ledelsen i klubben.

 

Styret har tillit

Det har stormet både rundt Morgan Andersen selv, og klubbens håndtering av saken, etter at politiet valgte å sikte Andersen for dokumentfalsk. Men i klubbstyret er holdningen at de ikke kan la seg påvirke.

Politiet mener at Morgan Andersen har fabrikkert en arbeidsavtale mellom Andersens tidligere arbeidsgiver FC Lyn Oslo, og spilleren John Obi Mikel. Andersen har sagt via sin advokat at han stiller seg uforstående til siktelsen.

 

- For mange hypoteser

 - Det er mange som mener mye. Det er så mye hypotetisk i denne saken at det kan vi ikke forholde oss til, sier styreleder i Fredrikstad Fotballklubb Sport ASA, Per Kristian Olsen, til VG.

Klubbstyret hadde forrige torsdag et ekstraordinært styremøte, men ønsker ikke å kommentere om Andersen-saken var tema. nå regner Olsen med at morgan stiller på jobb som vanlig.

- Jeg forventer at han kommer på jobb. Det gjør vel alle etter at ferien er over, sier Olsen til VG.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: