NRK Meny
Normal

Mor og sønn tatt med 44,7 kilo hasj

En belgisk mann og hans 55 år gamle mor skulle til Oslo for å besøke familie. Narkotikahunden «Hatrick» sørget for endrede reiseplaner.

Hasj

I gulvet under setene fant tollerne nesten 45 kilo hasj.

Foto: Tollvesenet

Hasj

I alt ble det funnet 40 pakker med hasj, med en total vekt på 44,72 kg.

Foto: Tollvesenet
Hasj

En narkotikahund snuste seg frem til hasj.

Foto: Tollvesenet

Det var den 30 juli de to ble stanset for kontroll på E-18 i Indre Østfold. Tollerne reagerte på at sjåføren virket litt urolig, så det ble besluttet å ta personer og bil inn for nærmere kontroll.

– Narkotikahunden «Hatrick» var på jobb denne ettermiddagen og han markerte solid i fremre del av bilen, opplyser kontorsjef ved Ørje tollkontor, Gro Lene Gundelsby.

Bilen ble deretter skannet og røntgenbildene viste uregelmessigheter i området hunden påviste.

– Kontrollen av bilen avdekket hasjpakker i golvet foran begge framseter. I alt ble det funnet 40 pakker med hasj, med en total vekt på 44,72 kg.

De to ble overlevert til Politiet, som etterforsker saken. NRK.no har ikke lykkes å få politiet i tale.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fire skadet i trafikkulykke

    Fire personer ble skadet i en møteulykke i Oslofjordtunnelen onsdag morgen. To personer er fraktet til Ullevål sykehus med helikopter, en til Ullevål med ambulanse og en til A-hus med ambulanse. Tunnelen er nå åpnet for trafikk igjen.

  • Oslofjordtunnelen åpen igjen

    Tunnelen er åpnet for fri ferdsel etter en trafikkulykke onsdag morgen. To biler var involvert i en møteulykke, og fire personer er sendt til sykehus.