NRK Meny
Normal

Mønstrer en skadefri tropp mot Sogndal

Sarpsborg 08-trener Brian Deane kan velge og vrake foran kveldens kamp mot Sogndal.

Brian Deane

Brian Deane og Sarpsborg 08 møter i dag Sogndal på Sarpsborg stadion.

Foto: Andersen, Aleksander / NTB scanpix

Duwayne Kerr, Martin Wiig og Magnus Sylling Olsen har alle vært tilbake i full trening denne uken og er kampklare mot Sogndal i kveld.

Sarpsborg har tapt de seks siste kampene og laget ligger under nedrykksstreken i eliteserien. Dagens motstander Sogndal ligger på 11. plass.

– Det er et sterkt lag, som er veldig fysiske og hardtarbeidende. De er velorganiserte og er bra på dødballer. Det blir viktig for oss å stå godt imot der, men vi må ikke glemme at de også har flere gode individualister vi må passe oss for, sier 08-trener Brian Deane til klubbens nettsider.

Resepten for seier

Derek Decamps

Derek Decamps kan få sin hjemmedebut i kveld.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

– Vi må spille med intensitet i spillet, og ballen må gå fort. Vi må få opp tempoet, det er viktig. Vi skal ut og kontrollere, og må sørge for at kampen blir spilt på våre premisser, sier han videre.

Nyervervelsen Derek Decamps debuterte for Sarpsborg sist serierunde og han har følgende resept for seier:

– Å være godt organisert og ikke bli utålmodige hvis vi ikke scorer tidlig tror jeg blir viktig. Sjansene vil komme, og hvis vi holder nullen er sjansene naturligvis store for at vi vinner. Jeg er sikker på at vi kommer til å skape gode muligheter på søndag, sier han til Sarpsborg 08s nettsider.

LES OGSÅ:

– Har lagt en plan spillerne tror på

Han spår at Sogndal kommer til å ligge lavt på Sarpsborg Stadion for å forsvare seg.

– Det kommer til å bli en interessant kamp der vi må finne en riktig kampplan, sier han.

– Jeg har en god følelse. Vi har vært litt uheldig i noen kamper nå. Vel, vi har vært litt svake ved et par tilfeller, men alle møter til trening med et smil og har tro på dette. Vi er alltid fokusert, og har lagt en plan som også spillerne tror på, avslutter Deane.

Kampen starter klokken 18.00 og den kan du følge her.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Markbrann slukket

    Alarmsentralen har slukket den lille gressbrannen i en midtrabatt på Østsiden i Fredrikstad. Det var en svært liten brann, og det var aldri fare for spredning, ifølge brannvesenet.

  • Rykker ut til markbrann

    Fredrikstad Brannvesen rykker ut etter melding om gress/markbrann ved riksvei 110 på østsiden av Fredrikstad.