NRK Meny
Normal

Monopol på Tortola

Jørgens nye Monopol-app sørger for de første kranglene på Underdog.

Underdog

Jørgens nye app sørger for at bare en kan være fornøyd om gangen.

Foto: Underdog

Jeg prøver å forklare til Jørgen at begge tjener på å ha alle tomtene av en farge – at en byttehandel vil være det beste for begge. Men han er jævel på Monopolforhandlinger.

Strikken dras ut til det hinsides. Han skal ha togstasjoner og penger i tillegg. Sånt blir det krangler av.

Vi er fortsatt i Road Town på Tortola. Og vi begynner å bli godt kjent her. Førsteinntrykket av byen var godt under middels, men nå begynner den å vokse på oss. Hvis man i utgangspunktet ikke liker svarte cowboy-byer som ligner på Askim, er dette stedet å unngå.

Hvis ikke må man bare være her lenger for å lære seg å sette pris på den kombinasjonen.

Båtvisninger

Det vi venter på er at noen skal komme å kjøpe båten, noe som kanskje høres naivt ut. Men den her uka skal vi ha to visninger. Så nå er båten shinet opp til å bli så ren, som den ikke har vært siden avreisen fra Grimsøy. Om det bærer frukter gjenstår å se.

Grunnen til at vi prøver å selge den her og ikke seiler videre, er ryktene sier at de britiske Jomfruøyene er et attraktivt område for salg.

Det handler nok like mye om at alternativene er mindre attraktive for salg – Puerto Rico, den Dominikanske Republikk, Haiti og Cuba. Det er steder vi kunne tenke oss å dra, men det blir altså ikke med det aller første.

Så inntil videre blir det mer Road Town og Monopolspilling. Vi har måttet ta en pause fra Monopol på grunn at tenningsnivået har vært for høyt, men er tilbake i spill igjen nå.

Ellers kan jeg melde om at feberen jeg hadde forrige uke har lagt seg og at jeg er frisk og rask igjen.

– Christopher

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trøbbel for hustransport

    I Elingårdsveien i Fredrikstad har det oppstod tproblemer i forbindelse med transport av et hus. Det jobbes febrilskt på stedet for å løse problemet og en patrulje på vei for å se om de kan bistå, melder politiet på Twitter.

  • Knuste moskévindu

    Rett før klokken 03:00 i natt fikk politiet i Sarpsborg melding om et knust vindu i en moské. To menn i 20-årene ble innhentet av politiet, og en av de fortalte at kameraten hans hadde hoppet inn i det store vinduet, og at det derfor hadde blitt knust. Politiet tror på forklaring, og at det var rølpete oppførsel som forårsaket hendelsen. Operasjonsleder ved Politiet Øst, Gisle Sveen, sier at de tror på forklaringen, og at det var helt tilfeldig vindusvalg.