NRK Meny
Normal

Moi i startoppstillingen mot Tyskland

Står «Moi» og de andre foran sin tøffeste fotballtest i Stuttgart i kveld?

VM-kvalifisering fotball menn: Norge - Tyskland

Mohamed Elyounoussi og lagkamerater på trening før kveldens VM-kvalifiseringskamp. Med trøye nummer 11 står han oppført i den siste, men ikke endelig bekreftede lagoppstillingen fra start.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Straffespark og selvmål skaffet Norge tre viktige poeng i kampen mot Aserbajdsjan sist fredag. Men i Stuttgart venter verdensmestrene. Norge trenger poengene, men tyskerne har så langt vært utilnærmelige i kvalifiseringen.

Og for nøyaktig ett år siden møtte Norge Tyskland på Ullevål - og tapte 0-3.

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi vet det blir en tøff kamp, sier landslagstrener Lars Lagerbäck til NFF TV.

– Vi har forberedt oss på at vi må sette et bra forsvarsspill, men også våge når vi har ballen. Det skal ikke bli som en håndballkamp der vi bare ligger dypt og forsvarer oss, sier landslagssjef Lars Lagerbäck til NFF TV.

Tyskernes trener, Joachim Löw, mister ikke nattesøvnen av hans motstander i kveld.

– Jeg vil ikke miste noen søvn over hvilke variasjoner Norge stiller med. Det som er viktig for oss, er å følge vår egen plan, sier suksesstreneren.

Du kan følge kamputviklingen her:

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kvinne knivstukket i Sarpsborg

    En kvinne er fløyet til Ullevål sykehus etter å ha blitt knivstukket i halsen i Sarpsborg mandag kveld. Det opplyser politiet. Det er foreløpig ikke kjent hvor alvorlige skadene er. Politiet leter etter gjerningsmannen, som løp fra stedet.

  • Se NRK Østfolds TV-sending 22:55