NRK Meny
Normal

Moi i startoppstillingen mot Tyskland

Står «Moi» og de andre foran sin tøffeste fotballtest i Stuttgart i kveld?

VM-kvalifisering fotball menn: Norge - Tyskland

Mohamed Elyounoussi og lagkamerater på trening før kveldens VM-kvalifiseringskamp. Med trøye nummer 11 står han oppført i den siste, men ikke endelig bekreftede lagoppstillingen fra start.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Straffespark og selvmål skaffet Norge tre viktige poeng i kampen mot Aserbajdsjan sist fredag. Men i Stuttgart venter verdensmestrene. Norge trenger poengene, men tyskerne har så langt vært utilnærmelige i kvalifiseringen.

Og for nøyaktig ett år siden møtte Norge Tyskland på Ullevål - og tapte 0-3.

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi vet det blir en tøff kamp, sier landslagstrener Lars Lagerbäck til NFF TV.

– Vi har forberedt oss på at vi må sette et bra forsvarsspill, men også våge når vi har ballen. Det skal ikke bli som en håndballkamp der vi bare ligger dypt og forsvarer oss, sier landslagssjef Lars Lagerbäck til NFF TV.

Tyskernes trener, Joachim Löw, mister ikke nattesøvnen av hans motstander i kveld.

– Jeg vil ikke miste noen søvn over hvilke variasjoner Norge stiller med. Det som er viktig for oss, er å følge vår egen plan, sier suksesstreneren.

Du kan følge kamputviklingen her:

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • VG: Brattset var Norges beste

    Kari Brattset fra Varteig blir utpekt til Norges beste spiller i VM-finalen av VG. Avisa mener hun leverte fantastisk forsvarsspill i kampen Norge tapte mot Frankrike. Hun kalles også en av norsk håndballhistories beste mesterskapsdebutanter.

  • Mål for Elyounoussi

    Mohamed Elyonoussi tegnet seg på scoringslisten for Basel etter 25 minutter av oppgjøret mot Grasshopper i den sveitsiske ligaen. Målet var sarpingens femte nettkjenning for sesongen. Basel vant til slutt kampen 2-0.