NRK Meny
Normal

Moi i startoppstillingen mot Tyskland

Står «Moi» og de andre foran sin tøffeste fotballtest i Stuttgart i kveld?

VM-kvalifisering fotball menn: Norge - Tyskland

Mohamed Elyounoussi og lagkamerater på trening før kveldens VM-kvalifiseringskamp. Med trøye nummer 11 står han oppført i den siste, men ikke endelig bekreftede lagoppstillingen fra start.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Straffespark og selvmål skaffet Norge tre viktige poeng i kampen mot Aserbajdsjan sist fredag. Men i Stuttgart venter verdensmestrene. Norge trenger poengene, men tyskerne har så langt vært utilnærmelige i kvalifiseringen.

Og for nøyaktig ett år siden møtte Norge Tyskland på Ullevål - og tapte 0-3.

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi vet det blir en tøff kamp, sier landslagstrener Lars Lagerbäck til NFF TV.

– Vi har forberedt oss på at vi må sette et bra forsvarsspill, men også våge når vi har ballen. Det skal ikke bli som en håndballkamp der vi bare ligger dypt og forsvarer oss, sier landslagssjef Lars Lagerbäck til NFF TV.

Tyskernes trener, Joachim Löw, mister ikke nattesøvnen av hans motstander i kveld.

– Jeg vil ikke miste noen søvn over hvilke variasjoner Norge stiller med. Det som er viktig for oss, er å følge vår egen plan, sier suksesstreneren.

Du kan følge kamputviklingen her:

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Havnelager nominert til pris

    Borg havns lager 12 på Øra i Fredrikstad er en av tre bygg som er nominert til årets trebyggeri. Det er foreningene, Treteknisk og TreFokus og Byggeindustrien som står bak prisen som skal kåres 12 mars, skriver Bygg.no.

  • Norge vant etter sudden

    Norge slo Slovenia 2–1 etter overtidsspill, og er derfor klar for kvartfinalen i OL. Sarpingen Tommy Kristiansen sørget for at det ble overtid med sin 1–1 skåring. Alexander Bonsaksen avgjorde til slutt kampen. I kvartfinalen møter Norge OUR.