NRK Meny
Normal

Mistet hjulet på E6

En personbil mistet et hjul og skapte kaos på E6 onsdag ettermiddag.

Hjul

Illustrasjonsfoto.

Foto: Scanpix

Ulykken skjedde i det sørgående løpet på E6 like nord for Moss.

- Personbilen fikk bråstans, og det oppsto en del farlige situasjoner i etterkant av dette, sier operasjonsleder Trond Puck i Østfold politidistrikt.

- Farlige situasjoner

Fartsgrensen på stedet er 100 km/t, og den havarerte bilen sto bom stille i det venstre kjørefeltet - altså forbikjøringsfeltet.

- Her kommer trafikken fort, og det hjalp ikke at folk forsøkte å stå og vinke med armene for å få trafikken til å gå saktere, sier Puck.

Etter en kort stund ble en bil fra Mesta med gule roterende lys rekvirert, men heller ikke dette bidro til at farten ble redusert.

Blålys måtte til

- En politipatrulje på et annet oppdrag ble derfor kalt ut, og det hjalp med blålysene. Da begynte trafikken å flyte saktere, sier operasjonslederen.

Politiet ble varslet om ulykken ved 16.30-tiden.

Etter litt over en time fikk Falck fjernet den havarerte bilen fra E6. 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mange snur på E6

    Etter mange meldinger om biler som snur på E6, har en patrulje fra Politiet i Follo tatt førerkortet fra person som rygget på E6 i Ås.Det skriver Politiet på Twitter.

  • Navn på syvåring frigitt

    Det var den syv år gamle Abdirahman Abdiriza Abdullahi som ble funnet død i folkeparken i Askim natt til onsdag. Politiet friga navnet på syvåringen i ettermiddag i samråd med familien.