NRK Meny

Mistet førerkortet for alltid

En Fredrikstad-mann i midten av femtiårene mistet førerkortet for alltid, etter at han nå fikk sin andre promilledom på under to år. Mannen ble tatt i Fredrikstad mens han kjørte bil med 1,3 promille alkohol i blodet i oktober. Dommen fra Fredrikstad tingrett lyder på fengsel i 35 dager. I tillegg må han betale 23.000 kroner i bot og 7000 kroner i saksomkostninger.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stortingspolitiker frikjent

    Tage Pettersen er frikjent av lagmannsretten. Stortingspolitikeren ble saksøkt av Niels J. Wiig for ærekrenkelser mens han var ordfører i Moss. Grunnen var at kommunen anmeldte Wiig for grovt underslag etter en konkurs og sendte ut en pressemelding om dette. Politiet har senere henlagt saken mot Wiig, men han nådde likevel ikke opp i søksmålet mo den tidligere ordføreren. Også søksmålet mot Even Rønvik ble avvist av lagmannsretten.

  • Ung midtstopper klar for Sarpsborg

    Sarpsborg 08 har i dag signert midtstopper Bjørn Inge Utvik fra Sogndal på en treårskontrakt. Det forteller klubben i en pressemelding. Utvik er bare 21 år gammel, men har likevel god erfaring med nærmere 70 kamper på øverste nivå i Norge.

    Bjørn Inge Utvik klar for Sarpsborg 08
    Foto: Sarpsborg 08