NRK Meny

Mistenkt for ruskjøring og smugling

Den polske mannen som ble stanset av Utrykningspolitiet i Råde i morges, hadde 180 liter øl, 11 liter brennevin og 2000 sigaretter i bilen. Mannens bil ble transportert tilbake tollstasjonen på Svinesund, der den ble tømt for drikkevarer og tobakk. Polakken er siktet for både smugling og promillekjøring. En blåsetest som tatt viste at mannen hadde 0,48 promille alkohol i blodet da han ble stanset.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Det må bevilges mer penger

    -Vi løser ikke problemene på Sykehuset Østfold uten å bruke mer penger. Det sier Arbeiderpartiets Stein-Erik Lauvås. I dag var det møte mellom Østfoldbenken på Stortinget og sykehusets ledelse og tillitsvalgte. Lauvås er enig med flere fra sykehuset i at akuttmottaket må bygges ut. -Det må penger til for å løse den daglige driften, bemanningen må stå i stil til hva slags oppgaver som skal løses og dette er helsestatsrådens ansvar, sier Lauvås.

  • Kun 1 av 3 russebiler besto test

    Kun en av tre russebiler bestod den tekniske kontrollen Statens vegvesen har gjennomført de siste ukene. Russen er flinke til å rette opp mangler, men fortsatt er det mange russebiler på norske veier som ikke er godkjent, sier Linda Botten i Statens vegvesen.