NRK Meny

Misnøye med post på bibliotek

Arnold Meyer på Ringvoll i Hobøl er lite fornøyd med at han må reise til biblioteket på Tomter for å hente postpakker. Det skriver Smaalenenes Avis. Fra slutten av juni er posten på biblioteket, fordi ingen av butikkene i kommunen meldte interesse for å drive postkontoret. Posten på Tomter stenger klokken 16.00, og Meyer mener det betyr at en del må ta seg fri fra jobb for å gå på posten. Posten har innført langdag til 19.00 og tilbyr gratis videresending til andre postkontorer for dem som vil hente posten andre steder.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • NSB mangler personell

    Ti prosent av NSBs tog på Østlandet er nå enten innstilt, kjører med stengte vogner eller med færre vogner enn normalt, skriver Aftenposten. Årsaken er at NSB mangler personell. Konsernsjef I NSB Geir Isaksen sier til Aftenposten at de har kvittet seg med for mange ansatte.

  • Ny forening for unge slagrammede

    Totalt sju mennesker møtte opp da LHL hjerneslag ung ble stiftet i Østfold i går kveld. Da tilsvarende forening startet i Oslo for kort tid siden, møtte tre mennesker opp. Initiativtager i Østfold, Remi Drageset er godt fornøyd