NRK Meny

Minst 14 skapte fylletrøbbel

Politiet melder at til sammen 14 personer er bortvist fra sentrum eller satt i fyllearresten i av en av Østfold-byene i løpet av natten. Både i Fredrikstad, Halden og Askim er det registrert episoder av denne typen, opplyser politiet på Twitter. Episodene i kartet viser hva som har skjedd, men ikke den eksakte adressen.

Laster kart, vennligst vent...

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stoppet promillekjører

    Etter tips fra en annen bilist om vinglete kjøring på E6, ble en mann i 40 årene stoppet av politiet ved Solli i Sarpsborg i formiddag. En blåsetest viste at føreren hadde 1.7 promille. Det førte til førerkortbeslag og anmeldelse.

  • Trakk kniv mot politiet

    En 77 år gammel mann må møte i retten tiltalt for å trekke kniv mot politiet. Høsten 2016 skal mannen ifølge tiltalen ha kjørt fylkesvei 22 over Holtet i Halden. På grenseovergangen blir han stoppet av tollere mistenkt for smugling. Det viste seg at mannen hadde 14,5 liter brennevin og 41,25 liter vin i bilen skriver Halden Arbeiderblad. I tillegg hadde mannen med seg 46.300 norske kroner, 1.920 svenske kroner og 1.125 euro. Ifølge avisa skal mannen ha trukket kniv mot politiet da han ble bedt om å åpen bildørene.