NRK Meny
Normal

Mikkelsen kjørte seg opp på pallen

Andreas Mikkelsen kjørte godt på dag to av Rally Monte Carlo. Nordmannen ligger på 3.-plass etter åtte fartsprøver, men det er langt opp til teten.

Andreas Mikkelsen

Andreas Mikkelsen ligger på 3.-plass etter andre dag i Rally Monte Carlo.

Foto: Bildagentur Kräling / Volkswagen

25-åringen lå på 7.-plass etter fem fartsprøver, men kjørte svært bra på de tre siste fartsprøvene av dag to i Rally Monte Carlo.

– Det har vært en bra dag på jobb, men det har jammen vært utfordrende nok! Vi har kjørt oss jevnt og trutt oppover, men jeg skal innrømme at vi ikke hadde forventet å ligge på tredje totalt nå i kveld, forteller han i en pressemelding.

Mikkelsen ligger 2.34,8 bak ledende Sébastien Ogier.

Franske Ogier har ligget hakk i hæl på Sebastian Loeb på de første etappene, men landsmannen feilet på fartsprøve åtte.

Loeb tapte seks minutter og endte langt ned på resultatlista på prøven. Sammenlagt ligger han på 10.-plass.

Mads Østberg

Mads Østberg er fornøyd med avslutning på dagen i dag.

Foto: Citroen Racing Media

Også Mads Østberg kjørte seg opp. 27-åringen klatret fra sin 9.-plass til 5.-plass. Han er 3.02,9 min. bak. Den norske duoen har dermed langt opp til Ogier.

– Det har vært et veldig vanskelig løp, men vi har ikke tatt noen sjanser, og har klart oss helt uten nestenulykker, forteller Østberg.

Finske Jari-Matti Latvala ligger på 2.-plass. Han er 1.45,4 bak.

Henning Solberg ligger på 11.-plass. 42-åringen er 6.38,9 minutter bak den suverene lederen, mens Ole Christian Veiby er 18.26,9 minutter bak på 31. plass.

(NRK/NTB)

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kåret til årets bysentrum

    Norsk Sentrumsutvikling har gitt Fredrikstad prisen for årets bysentrum. Det ble offentliggjort under en konferanse i Trondheim i dag, skriver Fredriksstad Blad. Tidligere i år ble byen kåret til årets mest attraktive by.

    Gangbrua i Fredrikstad
    Foto: Walter Schoffthaler
  • 19 viltpåkjørsler på tolv timer

    I løpet av tolv timer fra klokken seks i går kveld skjedde det 19 viltpåkjørsler i Värmland län. En elg ble påkjørt i Årjäng, rett øst for grensen ved Ørje, melder SVT Värmland. Tilsammen er femten rådyr, to elger, en hjort og et villsvin påkjørt. Ingen personer er skadet i forbindelse med ulykkene.