NRK Meny
Normal

MFK tapte for Kongsvinger

Hedmark-laget ble for sterke for Moss.

Kongsvinger styrte kampen i første omgang og ledet fortjent 1-0 ved pause.

Tok ledelsen etter to minutter

Målet kom allerede etter to minutters spill. Edier Frejd headet ballen i mål etter et perfekt innlegg fra Kai Risholt.

Deretter gikk det ganske lenge før Moss kom skikkelig inn i kampen, og det var først etter en halvtimes spill at gjestene klarte å komme spillemessig på høyde med hjemmelaget.

Andreomgangen ble mer jevnspilt, men Kongsvinger klarte å holde unna og dominerte spillet igjen de siste ti minuttene..

Seks minutter etter pause hadde Moss en kjempesjanse ved Thomas Klaussen, som headet i tverrliggeren, men det ble ingen mål for mossingene søndag kveld.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Uegnet for eldre og syke innsatte

    Halden fengsel er uegnet for eldre og syke innsatte. Det sier advokat Harald Otterstad. Otterstad er forsvarer for 83-åringen som ble dømt til 13,5 års ubetinget fengsel for å ha drept sin kone med gevær i parets hjem i Sarpsborg. 83-åringen søker nå om benådning på grunn av sviktende helse. Ifølge Otterstad har ikke fengselet kapasitet til å følge opp mannen. Are Høidal, Fengselsleder i Halden fengsel, vil ikke kommentere enkeltsaker, men sier det er Halden kommune som er ansvarlig for helsetjenesten i fengselet. Ellers legger Høidal til at de tilrettelegger for soning i alle livsfaser i norsk kriminalomsorg, fra ung til gammel.

  • Grønt skifte i norsk industri

    Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen iverksetter nå et tiltak han kaller "Prosess 21" som skal bidra til et grønt skifte i norsk industri. Han mener industrien må være med på å løse klima- og miljøproblemene våre. Norge har allerede i dag noen av verdens mest miljøvennlige industribedrifter, blant annet Borregaard i Sarpsborg sier ministeren. I dag fikk ministeren se hvilke miljøvennlige tiltak bedriften tar i bruk i det daglige arbeidet.