NRK Meny
Normal

Merker skaden på bankkontoen

Rulleskiløperen Ragnar Bragvin Andresen slo skuldra ut av ledd i et rulleskishow i Oslo i juni. Nå er skuldra omsider bedre, men det er ikke økonomien.

Ragnar Bravin Andresen

Ragnar Bragvin Andresen ble skadet under et løp i sommer. Det har han merket på lommeboken.

Foto: Tomas Berger / NRK

Endelig kan Ragnar Bragvin Andresen trene sammen med laget sitt.

– Dagens økt var den første jeg klarte å fullføre med to staver. Så det er en stjerne i boka, en viktig dag for sesongen kan man si, forteller Bragvin Andresen.

Triste summer

Da 26-åringen falt under Oslo skishow i juni, var det ikke nok med at skuldra fløy ut av ledd. Ut av vinduet fløy også opp imot 70.000 kroner.

– Det har blitt litt triste summer. Hadde jeg hatt en maksimal sommersesong snakker vi om 60.000-70.000 kroner. For meg er det veldig mye penger.

– Men heldigvis har jeg noen faste sponsorer i bunn som hjelper meg, og så har jeg teamet som er helt herlig. Jeg har klart meg, men jeg merker det på bankkontoen at jeg har vært skadet i sommer, sier Bragvin Andresen.

Ragnar Bragvin Andresen

Slik så det ut da Ragnar Bragvin Andresen ble skadet under semifinalen i Oslo Skishow i sommer.

Foto: Sofie Bragvin Andresen

– Penger er penger

Han ønsker å bli like hurtig på snø, men det er på hjul han er best.

Sarpingen ble verdensmester i rulleskisprint i 2011 og sommersesongen er en viktig inntektskilde.

Mye behandling og alternativ trening har det vært for å komme tilbake fra skaden.

– Det har tatt veldig med tid. Jeg har en varig skade, enkelte av tingene jeg sliter med i skulderen kommer jeg til å slite med resten av mitt liv. Men gjelder å få det viktigste på plass. Få aktivisering i deltamuskelen, Det er det jeg sliter med, men det går raskt fremover nå.

– Penger er bare penger, ler han.

Se tv-reportasjen:

Rulleskiløperen Ragnar Bragvin Andresen slo skuldra ut av ledd i et rulleskishow i Oslo i juni. Nå er skuldra omsider bedre, men det er ikke økonomien.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Starter interkommunalt havneselskap

    I dag bestemte kommunene i Nedre Glomma-regionen å slå seg sammen til et interkommunalt havneselskap. Avtalen ble undertegnet i dag og vil starte opp etter nyttår. Både Sarpsborg og Hvaler ser store fordeler med et samarbeid med Borg havn i Fredrikstad. Sammenslåingen vil også kunne merkes for de med fritidsbåter, forteller styreleder Siri Martinsen

  • Verner skogsområder

    Regjeringen har i dag verna 49 nye skogsområde i ti fylker. To av områdene er i Østfold, begge disse i Halden. Dette gjelder Svantjern naturreservat og Vestfjella naturreservat som får utvidet verneområde. Områdene inngår i arbeidet med frivillig vern av privateid skog.