NRK Meny

Mener Halden må tenke nytt

– Halden må tenke nytt for både å komme seg ut av gjeldsbyrden og levere gode tjenester til kommunens innbyggere. Det sier ordfører Thor Edquist, etter at rådmannen i går presenterte sitt budsjettforslag for 2017 til kommunestyret. Neste år skal kommunen blant annet hente inn 35 millioner kroner i overforbruk.

Thor Edquist, Halden Høyre
Foto: Remi Drageset / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kjørte i narkorus for sjette gang

    En 37 år gammel haldenser er dømt til fengsel i et år og fire måneder for en rekke brudd på veitrafikkloven. Denne gangen er mannen blant annet dømt for fire tilfeller av kjøring i narkorus og tolv tilfeller av kjøring uten førerkort. Mannen, som aldri har hatt førerkort, er dømt for kjøring i ruset tilstand fem ganger tidligere og han er straffet 17 ganger tidligere for kjøring uten førerkort.

  • Rakkestad får kritikk

    Barne- og likestillingsminister og stortingsrepresentant Tage Pettersen kritiserer Rakkestad kommune på Twitter. Årsaken er at et enstemmig kommunestyret har sagt nei til regnbueflagg utenfor kommunehuset. Minister Linda Hofstad Helleland skriver at hun tar det for gitt at vi i 2018 skal kunne heise regnbueflagget. Ordfører i Rakkestad, Ellen Solbrække mener de har fulgt Stortingets ønsker.