NRK Meny
Normal

Mener dommen er streng

Comet mener ishockeyforbundets dom i Judas-saken er streng. Comet er imidlertid fornøyd med at Sparta-trener refses.

- IK Comet Halden skal vurdere innholdet i domsavsigelsen, som etter vår umiddelbare vurdering virker streng, samtid som vi ser Norges ishockeyforbunds ønske om å presisere alvorligheten i denne saken, heter det i en pressemelding fra klubbens leder Roar Lund.

Har full tillit til speaker

 - I vårt tilsvar har vi beklaget at det er gjort forsøk på bevisst å legge til eller endre på motstanderspillers navn, men at det aldri har vært lest opp ordet ”judas”, men at intensjonen eller hentydning fra speaker har vært i den retning, skriver Lund.

Han peker på at klubbens reglement for speaker-tjenesten er gjennomgått på nytt og at begge parter er enige i innholdet og framtidig opptreden.

- Etter den felles gjennomgangen har vi meddelt full tillit til at Øyvind Strøm fortsetter som speaker i Halden ishall, sier Lund.

Fornøyd med refs av Sparta-trener

 

- Avslutningsvis, synes vi det var gledelig at Spartas trener irettesettes for sin oppførsel og framferd da han tok seg inn i sekretariatet etter kamp som et forsøk på å ta saken i egne hender, skriver Roar Lund.

Han støtter forbundet i at enhver reaksjonsform overfor enkeltspillere, lag eller forening skal komme fra et overordnet organ som i dette tilfellet er Norges ishockeyforbund. Dette for at det skal ivaretas en form for rettsikkerhet også innen idrettet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Leter etter dement mann

    Politiet leter etter en dement mann i 50-årene i Skiptvet. Mannen har på seg mørkeblå olabukse og en lys blå T-skjorte. Han er ca. 170 cm høy, har normal kroppsbygning og mørkt kort hår. Mannen er savnet fra en institusjon. Politiet ønsker at publikum skal ta kontakt ved observasjon.

  • Kontrollerer stort bål

    Brannvesenet i Marker har rykket ut for kontroll av et stort bål i Kroksundveien.