NRK Meny
Normal

Måtte gi tapt for Kjelsås

(Moss-Kjelsås 2-3) En god periode trodde mange at Moss skulle ta tre poeng, men med en mann mindre på banen raknet det til slutt.

Marcos Gondra Krug, Moss Fotballklubb

Marcos Gondra Krug scoret for Moss i oppgjøret mot Kjelsås. (Arkivfoto)

Foto: Espen Torgersen / NRK

Emmanuel Amarh

Emmanuel Amarh ble utvist like før pause.

Rett før pause, og på stillingen 0-1, ble MFK-spiller Emmanuel Amarh utvist og Moss måtte klare seg med en mann mindre i 45 minutter.

Og med en mann mindre valset de gulsorte over Kjelsås. 17 minutter ut i andre omgang utlignet Marcos Gondra Krug på et langskudd.

Fem minutter senere sendte Alvaro Baigorri mossingene opp i føringen.

Etter spill og sjanser var det fullt fortjent at Moss ledet på dette tidspunktet. Mossingene hadde flere store sjanser og Kjelsås hadde mer enn nok med å forsvare seg.

Men seks minutter før full tid fikk gjestene frispark, og fra 16,1 meters hold dundret Espen Frøystveit ballen inn og det sto 2–2.

Helsvart ble det minuttet før full tid. Kjelsåsspiller Victor Ashby fikk gå alene opp i luftrommet etter en corner. Ved hjelp av pannebrasken smalt han ballen i mål, og oppgjøret endte 2–3.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vådeskudd i politigarasje

    Politiet har varslet Politidirektoratet om et vådeskudd avfyrt i politiets garasjeanlegg i Halden. Hendelsen skjedde en natt i slutten av april, da en politimann skulle pakke bort sin mp5. Politimannen sto mellom to politibiler da det skarpe skuddet gikk av i betonggulvet mellom bilene. Ingen ble skadet i hendelsen.

  • Båt gikk i ring

    Det ble i natt iverksatt redningsaksjon etter melding om en båt som gikk i ring i Mossesundet. Fører la selv til land med promille godt over lovlig verdi, skriver politiet på Twitter. Redningsaksjon avblåst. Båtfører anmeldt.