Måtte gi tapt for Kjelsås

(Moss-Kjelsås 2-3) En god periode trodde mange at Moss skulle ta tre poeng, men med en mann mindre på banen raknet det til slutt.

Marcos Gondra Krug, Moss Fotballklubb

Marcos Gondra Krug scoret for Moss i oppgjøret mot Kjelsås. (Arkivfoto)

Foto: Espen Torgersen / NRK
Emmanuel Amarh

Emmanuel Amarh ble utvist like før pause.

Rett før pause, og på stillingen 0-1, ble MFK-spiller Emmanuel Amarh utvist og Moss måtte klare seg med en mann mindre i 45 minutter.

Og med en mann mindre valset de gulsorte over Kjelsås. 17 minutter ut i andre omgang utlignet Marcos Gondra Krug på et langskudd.

Fem minutter senere sendte Alvaro Baigorri mossingene opp i føringen.

Etter spill og sjanser var det fullt fortjent at Moss ledet på dette tidspunktet. Mossingene hadde flere store sjanser og Kjelsås hadde mer enn nok med å forsvare seg.

Men seks minutter før full tid fikk gjestene frispark, og fra 16,1 meters hold dundret Espen Frøystveit ballen inn og det sto 2–2.

Helsvart ble det minuttet før full tid. Kjelsåsspiller Victor Ashby fikk gå alene opp i luftrommet etter en corner. Ved hjelp av pannebrasken smalt han ballen i mål, og oppgjøret endte 2–3.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Dømt for 22 kilo metamfetamin

    En 49 år gammel mann fra Litauen er dømt til fengsel i åtte år og tre måneder, etter at tollerne på Svinesund fant over 22 kilo metamfetamin gjemt i mannens bil i oktober i fjor. Mannen erkjente ikke straffskyld da saken var oppe for tingretten i Halden i går. Han hevdet at han hadde kjøpt bilen en uke tidligere, og at han ikke hadde noe kjennskap til stoffet som var skjult i bilens støtfangere. Narkotikaen ble funnet da tollerne skannet bilen.