NRK Meny
Normal

Måtte gi tapt for Kjelsås

(Moss-Kjelsås 2-3) En god periode trodde mange at Moss skulle ta tre poeng, men med en mann mindre på banen raknet det til slutt.

Marcos Gondra Krug, Moss Fotballklubb

Marcos Gondra Krug scoret for Moss i oppgjøret mot Kjelsås. (Arkivfoto)

Foto: Espen Torgersen / NRK

Emmanuel Amarh

Emmanuel Amarh ble utvist like før pause.

Rett før pause, og på stillingen 0-1, ble MFK-spiller Emmanuel Amarh utvist og Moss måtte klare seg med en mann mindre i 45 minutter.

Og med en mann mindre valset de gulsorte over Kjelsås. 17 minutter ut i andre omgang utlignet Marcos Gondra Krug på et langskudd.

Fem minutter senere sendte Alvaro Baigorri mossingene opp i føringen.

Etter spill og sjanser var det fullt fortjent at Moss ledet på dette tidspunktet. Mossingene hadde flere store sjanser og Kjelsås hadde mer enn nok med å forsvare seg.

Men seks minutter før full tid fikk gjestene frispark, og fra 16,1 meters hold dundret Espen Frøystveit ballen inn og det sto 2–2.

Helsvart ble det minuttet før full tid. Kjelsåsspiller Victor Ashby fikk gå alene opp i luftrommet etter en corner. Ved hjelp av pannebrasken smalt han ballen i mål, og oppgjøret endte 2–3.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Lastebil forårsaket kjedekollisjon

    En lastebil var årsak til kjedekollisjonen ved Susebakke i Mysen. Lastebilen kjørte inn i en bil som igjen traff bilen foran. Føreren av lastebilen blir anmeldt og får førerkortet beslaglagt, melder politet. En av personbilførerne er kjørt til legevakt med nakkesmerter.

  • Gutt lettere skadd i ulykke

    Det er en ung gutt som er blitt påkjørt i Spydeberg. Han er ikke alvorlig skadet, men har smerter i en ankel, ifølge politiet.