NRK Meny
Normal

Mats Lie Skåres bidrag til Spektrum

Lene Alexandra røyk ut, men en mossing sørger for Østfold-deltakelse i Melodi Grand Prix.

Mats Lie Skåre

Mats Lie Skåres låt 'Make my day' kvalifiserte seg til finale i Melodi Grand Prix.

Foto: Privat / NRK

Mats Lie Skåre er en av låtskriverne til Maria Haukås Storengs «Make my day». De fikk æren av å bli det første bidraget som skal konkurrere i den norske Grand Prix-finalen.

Sammen med hardrock-bandet Keep Of Kalessin skal de konkurrere om å representere Norge under den internsajonale Melodi Grand Prix.

Lene Alexandra Øiens selvskrevne låt «Prima Donna» nådde ikke opp denne gang.

Idol-deltakere til Sarpsborg

Det skal arrangeres to ytterligere kvalifiseringer i tillegg til sistesjansen i Sarpsborg, før alle finalistene er klare.

De to første deltakerne til sistesjansen i Sarpsborg ble også klare i kveld. Sarpingene kan se frem til å få besøk av Gaute Ormåsen og Bjørn Johan Muri.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Frakjørt av to tog

    Rullestolbruker Glenn Tore Clausen ble frakjørt av to tog i Fredrikstad onsdag kveld, skriver Fredriksstad Blad. Først fordi rullestolrampen sto på feil spor. Ved neste avgang passet ikke rampen med togsettet. – Vi fikk for sent beskjed, sier strekningsleder Terje Andersen i NSB

  • Møte med flyselskap

    Ledelsen ved Rygge sivile lufthavn (RSL) skal ifølge Moss Avis ha et møte med et større flyselskap. Møtet skal finne sted i begynnelsen av juli. Etter det avisen erfarer skal det være et lavprisselskap.