NRK Meny
Normal

Mats Lie Skåres bidrag til Spektrum

Lene Alexandra røyk ut, men en mossing sørger for Østfold-deltakelse i Melodi Grand Prix.

Mats Lie Skåre

Mats Lie Skåres låt 'Make my day' kvalifiserte seg til finale i Melodi Grand Prix.

Foto: Privat / NRK

Mats Lie Skåre er en av låtskriverne til Maria Haukås Storengs «Make my day». De fikk æren av å bli det første bidraget som skal konkurrere i den norske Grand Prix-finalen.

Sammen med hardrock-bandet Keep Of Kalessin skal de konkurrere om å representere Norge under den internsajonale Melodi Grand Prix.

Lene Alexandra Øiens selvskrevne låt «Prima Donna» nådde ikke opp denne gang.

Idol-deltakere til Sarpsborg

Det skal arrangeres to ytterligere kvalifiseringer i tillegg til sistesjansen i Sarpsborg, før alle finalistene er klare.

De to første deltakerne til sistesjansen i Sarpsborg ble også klare i kveld. Sarpingene kan se frem til å få besøk av Gaute Ormåsen og Bjørn Johan Muri.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Skoler får mobbekritikk

    I to mobbesaker som er meldt inn til fylkesmannen i Østfold, har ikke skolen gjort nok for å få slutt på mobbingen. Ifølge Utdanningsdirektoratet ble det meldt inn 24 mobbesaker fra skolene i Østfold i siste kvartal i fjor og de fleste er ennå under behandling.

  • Skal sjekke hus med trafikkstøy

    Omkring to tusen boliger i Østfold er utsatt for så mye trafikkstøy at Statens vegvesen må vurdere nærmere om noen av dem må støyisoleres. Det viser en kartlegging vegvesenet har gjort. Nesten alle disse boligene ligger i de fire største byene. Vegvesenet skal først luke ut åpenbare feil, sier sjefingeniør i vegavdelingen Østfold, Jan Antonsen.