Mann til sykehus etter slagsmål

Slåssing, ruskjøring og bortvisning var noe av det politiet måtte jobbe med i natt.

Voldsepisode i Fredrikstad.

Politiet i Østfold måtte blant annet stoppe et slagsmål i Fredrikstad i natt. Bildet er hentet fra 2015.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

En mann ble skadet etter en slåsskamp på Kråkerøy i Fredrikstad. Mannen ble sendt til sykehuset med nesebrudd og skader i ansiktet, opplyser politiets operasjonssentral. To polske menn er pågrepet i saken, men politiet vet ikke enda hvorfor slagsmålet startet.

–Mannen vil først bli avhørt i morgen, mens de to siktede vil bli avhørt i dag, forteller operasjonsleder.

Rundt midnatt ble en kvinne i 30-årene stoppet av politiet, mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Politiet gjennomførte nødvendige prøver, og kvinnen er anmeldt, skriver operasjonssentralen på Twitter.

Beruset mann slo sjåfør

Også politiet i Follo hadde litt å gjøre i løpet av natten.

Først skal en beruset mann i Askim ha latt seg hisse opp av en bilsjåfør. Mannen ble tutet på, og valgte å slå sjåføren.

–Mannen tok til vett, og valgte dra hjem i drosje. Sjåfør vurderer anmeldelse, skriver politiet på Twitter.

Senere ble en Eidsberg-mann i 20-årene pålagt å holde seg borte fra sentrum. Bortvisningen kom som følge av at mannen forsøkte å blande seg inn i eller hindre politiets arbeide.

Follo politiet fikk også inn melding om en person som klatret i et stillas. Men da politiet kom til stedet var det ingen personer å finne, skriver de på Twitter.

Rykket ut til brann i mikrobølgeovn

Også brannvesenet i Moss måtte rykke ut i løpet av lørdags kveld. To jenter hadde poppet popkorn, da det begynte å brenne i mikrobølgeovnen. Det skriver Moss Avis.

– Jentene hadde vært flinke, og bar ut mikroen og kastet den ut på gården. Så de reddet hele saken på egen hånd. De opptrådte rolig og var veldig flinke. Det var suverent gjort, de reddet huset denne gangen, sier Jan Tore Lorentzen hos Alarmsentral Brann Øst til avisa.