Mann skadet i MC-ulykke

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

En 20 år gammel mann er fraktet til Sykehuset Østfold i Fredrikstad etter at han kjørte en motorsykkel inn i en husvegg natt til søndag.

Motorsykkelen er ifølge politiet ikke registrert. Mannen brakk et bein i sammenstøtet med husveggen.

– Høy fart og trolig promille

«Han kjørte en uregistrert MC og politivitner som var i området meldte om stor fart før ulykken.» skriver operasjonsleder Sigrun Mørkeseth i loggen fra politiet.

Politiet mistenker at mannen kan ha hatt promille, og har derfor tatt nødvendige prøver av vedkommende.

Ulykken skjedde klokken 03.45, natt til søndag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Må betale utbygger erstatning

    Firmaet som vurderte de geotekniske forholdene ved utvidelsen av Refsnes Gods i Moss, må betale erstatning til entreprenøren, skriver Moss Avis. Utbyggingen førte til masseutglidninger og skader på naboeiendommer og endte i retten.
    Moss tingrett mener geoteknikeren var på grensen til grovt uaktsom og firmaet må betale 10,6 millioner kroner til entreprenøren.

  • Mangler 250 sykepleiere

    Én av fem sykepleiere slutter i yrket og bidrar til at sykepleiermangelen fortsetter å øke. Det viser tall fra Statistisk sentralbyrå. I dag mangler det ca 250 av dem i Østfold. Samtidig viser tall at mange sykepleiere som har forlatt yrket, kan hentes tilbake. Lønn, hel stilling og et godt fagmiljø kan bidra til det, sier leder i Norsk Sykepleierforbund Østfold, Karen Brasetvik,