NRK Meny
Normal

Mann pågrepet etter knivoverfall

Politiet har pågrepet og siktet en mann i 50-årene for å ha overfalt en 16 år gammel gutt med kniv ved Nesparken i Moss.

Laster kart, vennligst vent...

Det er i området ved brannstasjonen og Hanson Protection overfallet skal ha skjedd.

– Politiet har siktet en person i 50-årene for dette forholdet, han ble pågrepet rundt klokken 13 torsdag, sier krimsjef Jan Pedersen ved Moss politistasjon til NRK.no.

Det var onsdag ettermiddag at en 16 år gammel gutt skal ha blitt angrepet med kniv ved bedriften Hansen Protection like ved Nesparken i Moss. Ifølge Moss Avis skal gutten ha klart å dytte bort mannen som angrep, og kom seg uskadd unna.

– Tatt hånd om av helsepersonell

Krimsjefen forteller at den siktede mannen foreløpig ikke har avgitt forklaring.

– Han er tatt hånd om av helsepersonell, og så avventer vi den situasjonen slik at vi eventuelt får gjort et avhør etter hvert, sier krimsjefen.

Både den 16 år gamle gutten og andre personer som kan ha opplysninger om det påståtte overfallet har blitt avhørt. I tillegg har politiet foretatt en ransaking av den siktedes leilighet.

– Nå vil vi fortsette med å gå gjennom det beslaget vi har gjort. Vi vil også innhente den dokumentasjonen som vi har rundt hendelsen, sier Pedersen.

Krimsjefen ønsker ikke å kommentere hva som har blitt beslaglagt.

– Det ønsker jeg ikke å gå så mye i detalj på, men det er mange spor vi er ute etter å sikre.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Utsetter avgjørelse om akuttmottak

    Styret i Sykehuset Østfold tok ikke noen avgjørelsen om akuttmottaket skal utvides. Både Legeforeningen og Sykepleierforbundet mener den foreslåtte utbyggingen ikke vil dekke behovet. Derfor valgte sykehusledelsen å trekke saken fra dagens styremøte.

  • Ny jobb etter valgtapet

    Line Henriette Holten, tidligere stortingsrepresentant fra KrF i Østfold, er ansatt som ny direktør for samfunnspolitikk i fagorganisasjonen Tekna. Hun representerte Østfold på Stortinget mellom 2005-2017, men mistet plassen ved høstens valg.