NRK Meny
Normal

Mann pågrepet etter knivoverfall

Politiet har pågrepet og siktet en mann i 50-årene for å ha overfalt en 16 år gammel gutt med kniv ved Nesparken i Moss.

Laster kart, vennligst vent...

Det er i området ved brannstasjonen og Hanson Protection overfallet skal ha skjedd.

– Politiet har siktet en person i 50-årene for dette forholdet, han ble pågrepet rundt klokken 13 torsdag, sier krimsjef Jan Pedersen ved Moss politistasjon til NRK.no.

Det var onsdag ettermiddag at en 16 år gammel gutt skal ha blitt angrepet med kniv ved bedriften Hansen Protection like ved Nesparken i Moss. Ifølge Moss Avis skal gutten ha klart å dytte bort mannen som angrep, og kom seg uskadd unna.

– Tatt hånd om av helsepersonell

Krimsjefen forteller at den siktede mannen foreløpig ikke har avgitt forklaring.

– Han er tatt hånd om av helsepersonell, og så avventer vi den situasjonen slik at vi eventuelt får gjort et avhør etter hvert, sier krimsjefen.

Både den 16 år gamle gutten og andre personer som kan ha opplysninger om det påståtte overfallet har blitt avhørt. I tillegg har politiet foretatt en ransaking av den siktedes leilighet.

– Nå vil vi fortsette med å gå gjennom det beslaget vi har gjort. Vi vil også innhente den dokumentasjonen som vi har rundt hendelsen, sier Pedersen.

Krimsjefen ønsker ikke å kommentere hva som har blitt beslaglagt.

– Det ønsker jeg ikke å gå så mye i detalj på, men det er mange spor vi er ute etter å sikre.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Har solgt mange billetter

    Fra midnatt og frem til klokken ti var det solgt 2100 billetter til Sarpsborg 08s kamp mot israelske Maccabi Tel Aviv som spilles torsdag neste uke. Ifølge salgssjef for privatmarkedet i 08, Alexander Klaussen, er dette langt flere solgte billetter en normalt.

  • Skogsvei fylt opp igjen

    En grunneier i Onsøy i Fredrikstad har nok en gang fått pålegg om å rygge en turvei i et populært naturområde som er fylt opp med kvist og trær, skriver Fredriksstad Blad. Forrige gang det skjedde, ryddet grunneieren opp før han ble ilagt dagbøter. Det er et brudd på Friluftsloven å hindre ferdsel på turveien.