Mann omkom i brannen i Moss

Det var en mann som mistet livet i brannen i en leilighet på Jeløya i Moss tirsdag kveld. Mannen var på besøk i leiligheten.

Person omkom i brann i Moss

Brannvesenet jobbet tirsdag kveld med å slukke en brann i en firemannsbolig på Jeløya i Moss. En mann og en hund omkom i brannen.

Foto: Christian Clausen / NTB scanpix

– Krimteknikerne har bekreftet at det var en mann som ble funnet omkommet inne i leiligheten, sier krimsjef Henning Dalbye ved Moss politistasjon til NRK onsdag morgen.

Mannen som mistet livet hadde ifølge krimsjefen vært på besøk i leiligheten ved Torderød gård.

Mannen som bodde i leiligheten ble sendt til legevakt for sjekk, men trengte ikke medisinsk behandling. I avhør med politiet kom det fram at gjesten og hunden til mannen som bor i leiligheten omkom i brannen.

Den omkomne mannens identitet er imidlertid ikke bekreftet. Han er nå sendt til obduksjon.

– Vi har våre tanker om hvem den omkomne er. Han vi tenker på er en mann i 30-årene. Men identiteten er ikke bekreftet, det må vi ha hjelp av Kripos med, og svaret vil neppe foreligge allerede i dag. I tillegg må pårørende varsles, opplyser krimsjef Dalbye til Moss Avis.

Politiet fikk melding om brannen like etter klokken 18 tirsdag kveld. Kriminalteknikere ble hentet inn for å finne brannårsaken, men den er foreløpig ikke kjent.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se nyhetene fra NRK Østfold 20:55

    Bengt-Eigil Ruud gir deg siste nytt fra Østfold klokka 20:55.
  • Uhell skaper forsinkelser

    Det er redusert framkommelighet på brua over E6 ved Sollikrysset i Østfold på grunn av et trafikkuhell, melder Statens vegvesen.