NRK Meny
Normal

Mann omkom i brannen i Moss

Det var en mann som mistet livet i brannen i en leilighet på Jeløya i Moss tirsdag kveld. Mannen var på besøk i leiligheten.

Person omkom i brann i Moss

Brannvesenet jobbet tirsdag kveld med å slukke en brann i en firemannsbolig på Jeløya i Moss. En mann og en hund omkom i brannen.

Foto: Christian Clausen / NTB scanpix

– Krimteknikerne har bekreftet at det var en mann som ble funnet omkommet inne i leiligheten, sier krimsjef Henning Dalbye ved Moss politistasjon til NRK onsdag morgen.

Mannen som mistet livet hadde ifølge krimsjefen vært på besøk i leiligheten ved Torderød gård.

Mannen som bodde i leiligheten ble sendt til legevakt for sjekk, men trengte ikke medisinsk behandling. I avhør med politiet kom det fram at gjesten og hunden til mannen som bor i leiligheten omkom i brannen.

Den omkomne mannens identitet er imidlertid ikke bekreftet. Han er nå sendt til obduksjon.

– Vi har våre tanker om hvem den omkomne er. Han vi tenker på er en mann i 30-årene. Men identiteten er ikke bekreftet, det må vi ha hjelp av Kripos med, og svaret vil neppe foreligge allerede i dag. I tillegg må pårørende varsles, opplyser krimsjef Dalbye til Moss Avis.

Politiet fikk melding om brannen like etter klokken 18 tirsdag kveld. Kriminalteknikere ble hentet inn for å finne brannårsaken, men den er foreløpig ikke kjent.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.

  • Tatt i 178 km/t i 90-sone

    Politiet har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 40-årene ved Hærland i Eidsberg. Politiet gjennomførte en snittmåling på E18 og føreren ble målt til 178 km/t i en 90-sone.