NRK Meny
Normal

Mann funnet død i sjakt

En mann i 50-årene fra Fredrikstad ble søndag funnet død i en sjakt på Kråkerøy i Fredrikstad.

– Dødsfallet behandles rutinemessig som et mistenkelig, men det er foreløpig grunn til å tro at det er en ulykke, sier operasjonsleder Terje Marstad ved Østfold politidistrikt.

Han vil foreløpig ikke gå nærmere inn på hva som gjør at de antar at det var en ulykke, ei heller gi noen nærmere opplysninger om hva slags sjakt det er snakk om.

Funnet av forbipasserende

Det var noen forbipasserende som fant mannen litt over klokka ett søndag ettermiddag.

Krimteknikere har vært på stedet og gjort undersøkelser, og politiet er ute og snakker med folk i nabolaget for å høre om de har sett noe.

Venter svar i løpet av dager

Den avdøde blir sendt til rettsmedisinsk obduksjon.

– I løpet av noen dager vil det kunne fortelle oss det meste om hvordan dødsfallet har gått til, sier Marstad.

Mannens familien er varslet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Farlig tankbil stanset på grensen

    En tankbil full av diesel ble stoppet i en kontroll på Svinesund i går kveld. Bilen hadde store mangler på bremsene og i tillegg ødelagt dekk. Folk fra Statens vegvesen satte hjullås på bilen for å hindre videre kjøring før de tekniske manglene er utbedret.

    Tankbil med hjullås
    Foto: Statens vegvesen
  • Sarpsborg har solgt midtbanespiller

    Olav Øby har signert en kontrakt med 1. divisjonsklubben Kongsvinger. Det melder Sarpsborg 08 på sine nettsider. – Det er ikke snakk om store summen. Den er vel egentlig som symbolsk å regne, for vi unner Olav dette. Han fortjener å være i en klubb som satser på ham, sier sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08.