NRK Meny
Normal

Mann alvorlig skadd etter knivstikking på nyttårsfest

En mann i 20-årene er alvorlig skadd, etter å ha blitt knivstukket flere ganger på en fest i Moss. En mann i 30-årene er pågrepet etter å ha blitt pekt ut av flere vitner.

Laster kart, vennligst vent...

En mann er alvorlig skadet etter å ha blitt knivstukket flere ganger i Moss sentrum torsdag kveld.

Det opplyser politiet i Østfold på Twitter. Operasjonsleder Paul Horne sier til NRK at politiet fikk melding om den alvorlige knivstikkingen klokken 21.22 torsdag kveld. Da hadde politiet allerede blitt varslet om ordensforstyrrelse på det private arrangementet i Moss sentrum.

– Meldingen vi fikk var at det var en skadd person på stedet, og at knivstikkingen hadde skjedd på et privat arrangement. Det er snakk om en alvorlig personskade, men ambulansen meldte nettopp at det neppe er så ille som først antatt, sier Horne like etter klokken ti torsdag.

Offeret, en man i 20-årene, er knivstukket flere ganger i overkroppen, men skal altså ikke være livstruende skadd.

Kort tid etter at politiet rykket ut, ble en mann i 30-årene pågrepet ikke langt unna festen. Mannen skal ha blitt pekt ut av flere vitner som gjerningsmann.

– Vi lette etter en navngitt person. Det var flere personer som så hva som skjedde, sier Horne.

Politiet vet foreløpig ikke hva som forårsaket krangelen som førte til knivstikkingen. Mannen som ble pågrepet skal være kjent for politiet fra tidligere forhold. Han må tilbringe resten de første timene av 2016 i arresten, og blir ifølge politiet avhørt i morgen formiddag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Klemte hånda under vask

    En person er sendt til sykehuset på Kalnes etter at han fikk hånda i klem da han drev med vasking. Det opplyser Follo-politiet.