NRK Meny
Normal

Mangler flere kroppsdeler

Politiet gjennomførte nye dykk utenfor Saltö i Strömstad lørdag i håp om å finne flere av kroppsdelene til mannen som ble funnet partert på havets bunn.

Likfunn i Strömstad

Politiet har gjennomført nye dykk i området hvor det parterte liket ble funnet i september. (Arkivfoto)

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Det er i området hvor den parterte 65-åringen ble funnet i september dykkene ble gjennomført. Fortsatt mangler noe kroppsdeler.

– Det er viktig å finne alle kroppsdelene. Både for etterforskningens del og for de pårørende, har etterforskningslederen Thord Haraldsson sagt, skriver Sveriges Radio P4 Väst..

LES OGSÅ:

Norsk båt deltok i søket

Dykkene ble gjennomført med dykkere fra redningstjenesten i Kungshavn med assistanse fra et norsk sjøredningsfartøy. Søkene ble gjort i et område det ikke er søkt i tidligere etter at en likhund hadde markert på stedet.

– Det ga oss ingen ting, til tross for god sikt, sier Jenny Widén fra polisen i Västra Götaland.

Den avdøde 65-åringen ble i 2007 dømt for å ha skutt og drept sin egen kone. Foreløpig er ingen mistenkt for drapet på 65-åringen.

Ved tekniske undersøkelser i mannens bolig i Göteborg skal politiet også ha gjort en del interessante funn, men de vil ikke avsløre hva slags funn det er snakk om.

Funnet i en pakke i sjøen

Det parterte liket av en 65 år gammel mann ble funnet i en pakke i sjøen ved Saltö utenfor Strömstad i begynnelsen av september.

Senere ble et teppe funnet på havbunnen i nærheten av der pakken har ligget.

Nå har politiet gjort funn på teppet, skriver den svenske avisen Aftonbladet.

– Vi har gjort funn, men jeg vil ikke si mer enn det, sier etterforskningsleder Thord Haraldsson til avisa.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Klager på nei til felling av ulv

    Østfold Bondelag klager til Miljødirektoratet på fylkesmannens nei til skadefelling av en ulv. I klagen trekker de fram at 11 sauer ble tatt på innmarksbeite i Halden i jul og tidlig i august kom en ulv seg innenfor rovviltgjerder i Rakkestad og tok en sau. Fylkesleder i Østfold bondelag, Svend Arild Uvaag mener ulven må felles for å forebygge at flere husdyr blir tatt

    Ulv tok sau i Halden
    Foto: Lotte Olsen/NRK