NRK Meny
Normal

Mangler flere kroppsdeler

Politiet gjennomførte nye dykk utenfor Saltö i Strömstad lørdag i håp om å finne flere av kroppsdelene til mannen som ble funnet partert på havets bunn.

Likfunn i Strömstad

Politiet har gjennomført nye dykk i området hvor det parterte liket ble funnet i september. (Arkivfoto)

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Det er i området hvor den parterte 65-åringen ble funnet i september dykkene ble gjennomført. Fortsatt mangler noe kroppsdeler.

– Det er viktig å finne alle kroppsdelene. Både for etterforskningens del og for de pårørende, har etterforskningslederen Thord Haraldsson sagt, skriver Sveriges Radio P4 Väst..

LES OGSÅ:

Norsk båt deltok i søket

Dykkene ble gjennomført med dykkere fra redningstjenesten i Kungshavn med assistanse fra et norsk sjøredningsfartøy. Søkene ble gjort i et område det ikke er søkt i tidligere etter at en likhund hadde markert på stedet.

– Det ga oss ingen ting, til tross for god sikt, sier Jenny Widén fra polisen i Västra Götaland.

Den avdøde 65-åringen ble i 2007 dømt for å ha skutt og drept sin egen kone. Foreløpig er ingen mistenkt for drapet på 65-åringen.

Ved tekniske undersøkelser i mannens bolig i Göteborg skal politiet også ha gjort en del interessante funn, men de vil ikke avsløre hva slags funn det er snakk om.

Funnet i en pakke i sjøen

Det parterte liket av en 65 år gammel mann ble funnet i en pakke i sjøen ved Saltö utenfor Strömstad i begynnelsen av september.

Senere ble et teppe funnet på havbunnen i nærheten av der pakken har ligget.

Nå har politiet gjort funn på teppet, skriver den svenske avisen Aftonbladet.

– Vi har gjort funn, men jeg vil ikke si mer enn det, sier etterforskningsleder Thord Haraldsson til avisa.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Hund hoppet ut av bil

    Hunden som politiet i Moss etterlyste eieren til, hadde hoppet ut av bilvinduet. Det skjedde da bilen hadde stanset i et lyskryss. Hund og eier er nå gjenforenet. Politiet benytter anledningen til å understreke viktigheten av å sikre dyr i bil.

  • Vannlekkasje i Onsøy

    I ettermiddag oppsto en større vannlekkasje på Skåra i Fredrikstad. Lekkasjen rammer store deler av Onsøy. Kommunen opplyser på sin Facebook-side at skadene er under reparasjon. Det var store vannmasser i veibanen i området, forteller en veifarende til NRK Østfold.