NRK Meny
Normal

Mangler flere kroppsdeler

Politiet gjennomførte nye dykk utenfor Saltö i Strömstad lørdag i håp om å finne flere av kroppsdelene til mannen som ble funnet partert på havets bunn.

Likfunn i Strömstad

Politiet har gjennomført nye dykk i området hvor det parterte liket ble funnet i september. (Arkivfoto)

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Det er i området hvor den parterte 65-åringen ble funnet i september dykkene ble gjennomført. Fortsatt mangler noe kroppsdeler.

– Det er viktig å finne alle kroppsdelene. Både for etterforskningens del og for de pårørende, har etterforskningslederen Thord Haraldsson sagt, skriver Sveriges Radio P4 Väst..

LES OGSÅ:

Norsk båt deltok i søket

Dykkene ble gjennomført med dykkere fra redningstjenesten i Kungshavn med assistanse fra et norsk sjøredningsfartøy. Søkene ble gjort i et område det ikke er søkt i tidligere etter at en likhund hadde markert på stedet.

– Det ga oss ingen ting, til tross for god sikt, sier Jenny Widén fra polisen i Västra Götaland.

Den avdøde 65-åringen ble i 2007 dømt for å ha skutt og drept sin egen kone. Foreløpig er ingen mistenkt for drapet på 65-åringen.

Ved tekniske undersøkelser i mannens bolig i Göteborg skal politiet også ha gjort en del interessante funn, men de vil ikke avsløre hva slags funn det er snakk om.

Funnet i en pakke i sjøen

Det parterte liket av en 65 år gammel mann ble funnet i en pakke i sjøen ved Saltö utenfor Strömstad i begynnelsen av september.

Senere ble et teppe funnet på havbunnen i nærheten av der pakken har ligget.

Nå har politiet gjort funn på teppet, skriver den svenske avisen Aftonbladet.

– Vi har gjort funn, men jeg vil ikke si mer enn det, sier etterforskningsleder Thord Haraldsson til avisa.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • NSB mangler personell

    Ti prosent av NSBs tog på Østlandet er nå enten innstilt, kjører med stengte vogner eller med færre vogner enn normalt, skriver Aftenposten. Årsaken er at NSB mangler personell. Konsernsjef I NSB Geir Isaksen sier til Aftenposten at de har kvittet seg med for mange ansatte.

  • Ny forening for unge slagrammede

    Totalt sju mennesker møtte opp da LHL hjerneslag ung ble stiftet i Østfold i går kveld. Da tilsvarende forening startet i Oslo for kort tid siden, møtte tre mennesker opp. Initiativtager i Østfold, Remi Drageset er godt fornøyd