NRK Meny
Normal

Mange uhell på glatt føre

I løpet av få timer har det vært en rekke trafikkuhell på veiene i distriktet. Politiet ber folk om å kjøre forsiktig.

E6

Glatt føre skaper vanskeligheter for bilistene. Her fra E6 like ved Vestby hvor det tidligere i ettermiddag var et trafikkuhell.

Foto: Sebastian Nordli / NRK

Uhell

Like utenfor Gamlebyen i Fredrikstad kjørte en sjåfør utenfor veien fredag kveld.

Foto: Trond Johnsen / NRK

I femtiden var det et trafikkuhell i Moss på fylkesvei 118 ved Bredsand. Ingen personer ble skadet.

Kort tid etterpå kjørte en mann i 20-årene inn i en stolpe ved Aarum i Sarpsborg. Han ble lettere skadet og kjørt til Sykehuset Østfold. Mannen var alene i bilen da uhellet skjedde. Politiet har opprettet sak.

Like etter klokken halv sju meldte politiet at en bil hadde sklidd av fylkesvei 110 ved Haredalen. To personer ble lettere skadet og kjørt til Sykehuset Østfold.

Politiet går nå ut på Twitter og advarer folk mot underkjøling på veiene.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Søker benådning for konedrap

    Norges eldste soningsfange har søkt om benådning. Mannen som er 83 år gammel ble for to år siden dømt til ubetinget fengsel i 13,5 år, etter å ha drept sin kone med gevær. Drapet skjedde i parets hjem i Sarpsborg, men mannen har hele tiden bedyret at det var et uhell. Mannens advokat Harald Otterstad, skriver i søknaden om benådning at den 83 år gamle mannens helsetilstand stadig forverres.

    Drap på Grålum i Sarpsborg
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • E18: To elger avlivet

    Viltnemnda har nå avlivet elgene som i morges vandret på innsiden av viltgjerdet nær tollstasjonen på Ørje. Smaalenenes Avis skriver at Viltnemnda først måtte skyte en kalv, noen minutter senere endte det på samme vis med en elgku.