Mange ordensforstyrrelser i natt

En sint sarping ble buret inn for å ha slått til en drosjesjåfør sent i går kveld. Og mange bråkte litt vel mye i Østfoldbyene i natt, syns politiet.

Østfold politidistrikt Twitter

Dusinet fullt med bortviste personer fra Østfoldbyene tidlig i morges, melder politiet på Twitter.

Foto: Skjermdump Twitter


Dette er det politiet melder fra om fra natt til søndag i fylket:

Klokken 21:40 ble en beruset mann pågrepet på Borgenhaugen i Sarpsborg, etter at en drosjesjåfør fikk flere slag i ansiktet. Foreløpig kan ingen si hvorfor, men mannen avhøres når han blir edru, opplyser politiets operasjonssentral. en snau time senere ble en beruset og kranglete mann vist bort fra Bedemarten.

Etter midnatt dreier det meste seg om dårlig oppførsel i de sentrale byområdene.

I 01-tiden ble en mann anmeldt for urinering i Halden sentrum, en time senere pågrep politiet en mann etter vold mot en dørvakt i Fredrikstad.

Snoket rundt på eiendom

I 04-tiden fikk politiet i Follo melding om at to personer i en bil snoket rundt på en eiendom i Båstad i Trøgstad. Bilen ble stanset av en politipatrulje da den var på vei bort fra stedet. Føreren oppga falskt navn, viste det seg. Han hadde heller ikke gyldig førerkort, noe som han er anmeldt for flere ganger tidligere. Bilen ble tauet inn, og nå risikerer mannen å bli pålagt et bruksforbud.

Også i 04-tiden ble en, fire og sju personer bortvist fra sentrum i henholdsvis Sarpsborg, Moss og Fredrikstad på grunn av forstyrrende oppførsel. En av de sju i Fredrikstad er også anmeldt for å ha nektet å etterkomme politiets påbud om å gjerne seg fra stedet.