NRK Meny
Normal

Mange FFK-spillere skadet

FFK fikk med seg ett poeng fra Bodø, men også en forlenget skadeliste.

Video nsps_upload_2009_3_16_17_40_53_845.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Før kampen mot Bodø/Glimt sto Patrick Gerrbrand, Gardar Johannsson, Jan-Tore Ophaug, Abgar Barsom og Pål André Czwartek på FFKs skadeliste .

Les også: FFK spilte uavgjort mot Bodø/Glimt

Seks sentrale spillere skadet

I løpet av kampen i Bodø føyet Agim Shabani seg til listen og ble den sjette skadde FFK-spilleren så langt denne vinteren.

Shabani rakk imidlertid å sørge for at FFK tok bortepoeng i åpningskampen da han headet ballen i mål etter 41 minutters spill.

Og selv om skadelisten er lang, er stemningen god i FFK-troppen.

Spillerne føler seg på opptur etter en skranglete forsesong og er innstilt på fortsatt stigning når Strømsgodset kommer til stadion neste helg.

Med litt hell er også skaden til helgens helt Shabani leget før den kampen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fryktet spredning

    Sarpsborg Brannvesen driver nå med etterslukning etter at det brant i en campingvogn på Bådstangen i Trøsken. Det hadde tatt noe fyr i skogen rundt, men det er nå slukket, ifølge alarmsentralen.

  • Kuttskader i magen

    Politiet meldte i natt at de rykket ut med store politistyrker til Mysen etter at ei dame ble funnet med kuttskader i magen på en bensinstasjon. Kvinnen ble fløyet til Ullevål, hvor hun er til behandling. Kun overfladiske skader. Politiet melder at de har sikret gode spor fra stedet og har avsluttet den operative politinnsatsen på stedet.