NRK Meny
Normal

258 gikk i vannet

Hvaler Triathlon samlet 258 deltakere på sprinten i dag. Nesten alle kom i mål, og beste kvinne kom fra Fredrikstad Triathlonklubb. I morgen arrangeres olympisk triathlon på Hvaler.

258 deltakere på sprinten i Hvaler Triathlon lørdag.

Seks grupper av svømmere med badehetter i ulike farger ble sluppet i sjøen med fem minutters mellomrom fra den nyoppbygde stranden på Skjærhalden. Triathlonsprinten innebar 500 meter svømming, 16 kilometer sykling, og til slutt 5 kilometer løping.

De beste i Hvaler Triathlon 2015

Monica Wold fra Fredrikstad Triathlonklubb vant sprinten i Hvaler Triathlon i dag, foran Marianne Thomesen Eriksen fra Fredrikstad TK og Amanda Hylland Spjeldnæs fra LYN.

Foto: Lars H. Pedersen / NRK

Monica Wold fra Fredrikstad Triathlonklubb tok en klar seier blant kvinnene med den sterke tiden 59:34.

De beste herrene på sprinten i Hvaler Triathlon 2015.

Håkon Ihle-Hansen (t.v.) vant sprinten i Hvaler Triathlon i dag, mens Sindre Brevold ble nummer to.

Foto: Lars H. Pedersen / NRK

Håkon Ihle-Hansen, som svømte for Nordea, fikk den beste tiden totalt med 56:34, og vant sprinten totalt.

Mange mennesker hadde oppsøkt Skjærhalden for å få med seg triathlonet, som ble arrangert for andre gang, i år med langt flere deltakere enn i fjor.

Søndag arrangeres den olympiske Triathlon-distansen på Hvaler, med 1500 meter svømming, 40 kilometer sykling, og 10 kilometer løping.

< Triathlon-interessen øker

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Gjør plass til flere

    Sarpsborg 08 gjør plass til 484 ekstra publikummere under neste ukes play off-kamp før Europa League førstkommende torsdag. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Det er bortetribunen som blir tatt i bruk, da de ikke venter storinnrykk fra Israel.
    VIDEO: Mann av huse for å få billetter

    Lang kø for å sikre seg billetter til neste kamp.
  • Grovt hærverk i Moss

    Omtrent tretti lyssøyler har blitt veltet og ødelagt langs bryggepromenaden i Moss i natt. Det skriver Moss Avis. Politiet har gjort undersøkelser og det er oppretta sak, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til avisa, som også skriver at Hafslund er varsla slik at man kan få tatt strømmen på søylene.