NRK Meny
Normal

258 gikk i vannet

Hvaler Triathlon samlet 258 deltakere på sprinten i dag. Nesten alle kom i mål, og beste kvinne kom fra Fredrikstad Triathlonklubb. I morgen arrangeres olympisk triathlon på Hvaler.

258 deltakere på sprinten i Hvaler Triathlon lørdag.

Seks grupper av svømmere med badehetter i ulike farger ble sluppet i sjøen med fem minutters mellomrom fra den nyoppbygde stranden på Skjærhalden. Triathlonsprinten innebar 500 meter svømming, 16 kilometer sykling, og til slutt 5 kilometer løping.

De beste i Hvaler Triathlon 2015

Monica Wold fra Fredrikstad Triathlonklubb vant sprinten i Hvaler Triathlon i dag, foran Marianne Thomesen Eriksen fra Fredrikstad TK og Amanda Hylland Spjeldnæs fra LYN.

Foto: Lars H. Pedersen / NRK

Monica Wold fra Fredrikstad Triathlonklubb tok en klar seier blant kvinnene med den sterke tiden 59:34.

De beste herrene på sprinten i Hvaler Triathlon 2015.

Håkon Ihle-Hansen (t.v.) vant sprinten i Hvaler Triathlon i dag, mens Sindre Brevold ble nummer to.

Foto: Lars H. Pedersen / NRK

Håkon Ihle-Hansen, som svømte for Nordea, fikk den beste tiden totalt med 56:34, og vant sprinten totalt.

Mange mennesker hadde oppsøkt Skjærhalden for å få med seg triathlonet, som ble arrangert for andre gang, i år med langt flere deltakere enn i fjor.

Søndag arrangeres den olympiske Triathlon-distansen på Hvaler, med 1500 meter svømming, 40 kilometer sykling, og 10 kilometer løping.

< Triathlon-interessen øker

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • 90 dager i fengsel for vold

    En 38 år gammel Haldenser er dømt til fengsel i 90 dager for å ha slått samboeren to ganger med flat hånd slik at hun blødde og fikk hevelser i ansiktet. Men aktor fikk ikke medhold fra Halden tingrett i at kroppskrenkelsen var grov. Retten fant også mannen skyldig i to tilfeller av trusler og besittelse av narkotika. Men han ble frifunnet for båttyveri.

  • Niendeplass til Sarpsborg janitsjar

    Elitedivisjon i NM i janitsjar i Trondheim ble vunnet Christiania Blåseensemble, Sarpsborg janitsjar spilte seg til en niendeplass.