NRK Meny
Normal

Mange bortvist fra sentrum

I løpet av natten ble 15 berusede personer bortvist fra ulike Østfold-byer. Politiet fikk i tillegg mange henvendelser om høy musikk og feststøy.

Illustrasjonsfoto: Utrykning

Illustrasjon: Politiet har hatt nok å gjøre natt til søndag.

Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

23.11 måtte politiet rykke ut på melding om en kranglete gjest på et utested i Moss. Personen skal ha forlatt stedet i drosje før politiet kom. Det skriver Øst politidistrikt på Twitter.

23.50 ble en beruset mann i 40-årene tatt med til arresten. Han ble observert bærende på kabeltromler med kobber fra et firma i sentrum.

00.57 rykket brannvesen og politi ut på melding om brann i container ved Kråkerøybrua i Fredrikstad. Brannen ble raskt slokket, og saken er nå anmeldt.

01.50 ble to menn i 20-årene anmeldt for slåssing. Ingen ble skadet. Begge ble bortvist fra Askim sentrum til klokken 08.00. Det skriver Øst politidistrikt, avdeling Follo, på Twitter.

02.39 ble en mann i Askim bortvist fra sentrum til klokken 08.00. Han skal ha kranglet med en dørvakt. Mannen ble ikke anmeldt.

02.51 ble en beruset mann i midten av 20-årene innbrakt til arresten for å ikke ha etterkommet politiets pålegg. Mannen er nå anmeldt, skriver politiet.

02.57 ble en sjåfør i midten av 20-årene stoppet på grunn av mistanke om promillekjøring. Prøver ble tatt av mannen og han er nå anmeldt og fikk førerkortet inndratt.

03.05 fikk politiet øye på en mann i Fredrikstad sentrum med skader i ansiktet. Mannen ønsket ikke fortelle hva som hadde skjedd. Han ble kjørt til legevakten.

03.25 fikk politiet inn melding om at en firehjuling var stjålet fra Bakke ved Lddfjorden i løpet av natten. Registreringsnummeret på den er AW5049.

03.37 ble en beruset mann i midten av 20-årene tatt med til arresten etter å ha vært i slagsmål utenfor spisested i Fredrikstad sentrum. Han er nå anmeldt.

06.00 ble en mann i 30-årene stoppet, mistenkt for promillekjøring. Prøver ble tatt, mannen ble anmeldt og fratatt førerkortet.

06.05 klatret fire berusede ungdommer opp på et butikktak på Gressvik. Politiet skriver at de ble «satt i marsj» hjemover.

Ved Larkollen i Rygge avholdt UP fartskontroll i morgentimene. Åtte personer fikk forelegg, og én sjåfør ble anmeldt for å ha kjørt i 86 kilometer i timen i 60-sona. Han fikk førerkortet beslaglagt.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: