Hvem i Sarpsborg 08 er lengst i dusjen?

Annenhver dag frem til seriestart i eliteserien stiller vi en spiller i Sarpsborg 08 noen av totalt ti spørsmål om lagkameratene. Få en smakebit på serien «Lagkamerater» her!

Sarpsborg 08 finpusser formen til seriestart, etter treningsoppholdet i Spania. De neste ukene skal vi bli bedre kjent med spillerne på nettsidene våre - og her kommer en smakebit av hva du kan vente deg.

Hvem er dårligst til å danse? Hvem har verst klesstil? Hvem er lengst i dusjen?

Det er noen av spørsmålene vi stilte 17 spillere og trener Ian Burchnall i Sarpsborg 08 om deres lagkamerater, under treningsleieren på La Manga i midten av februar.

Svarene presenteres i 18 videoer, som vi publiserer på våre nettsider annenhver dag frem til Sarpsborg 08 serieåpner hjemme mot Brann 30. mars.

Serien «Lagkamerater» har premiere før Sarpsborgs treningskamp mot Sandefjord førstkommende mandag, men allerede nå kan du få en smakebit på hva du kan vente deg i videovinduet øverst i artikkelen!

Les også:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stjernen tapte mot Stavanger

    Stjernen tapte i kveld 2-3 på hjemmebane i Fredrikstad mot Stavanger Oilers. Albin Lindgren scoret i den siste perioden for hjemmelaget til ingen nytte.

  • Trafikkulykke i Sarpsborg

    Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Roald Amundsens gate i Sarpsborg sentrum. Politiet melder på Twitter at det er to biler involvert og at en person klager over smerter etter ulykken.