NRK Meny
Normal

Hvem i Sarpsborg 08 er lengst i dusjen?

Annenhver dag frem til seriestart i eliteserien stiller vi en spiller i Sarpsborg 08 noen av totalt ti spørsmål om lagkameratene. Få en smakebit på serien «Lagkamerater» her!

Sarpsborg 08 finpusser formen til seriestart, etter treningsoppholdet i Spania. De neste ukene skal vi bli bedre kjent med spillerne på nettsidene våre - og her kommer en smakebit av hva du kan vente deg.

Hvem er dårligst til å danse? Hvem har verst klesstil? Hvem er lengst i dusjen?

Det er noen av spørsmålene vi stilte 17 spillere og trener Ian Burchnall i Sarpsborg 08 om deres lagkamerater, under treningsleieren på La Manga i midten av februar.

Svarene presenteres i 18 videoer, som vi publiserer på våre nettsider annenhver dag frem til Sarpsborg 08 serieåpner hjemme mot Brann 30. mars.

Serien «Lagkamerater» har premiere før Sarpsborgs treningskamp mot Sandefjord førstkommende mandag, men allerede nå kan du få en smakebit på hva du kan vente deg i videovinduet øverst i artikkelen!

Les også:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se NRK Østfolds TV-sending 18:50

  • Det må bevilges mer penger

    -Vi løser ikke problemene på Sykehuset Østfold uten å bruke mer penger. Det sier Arbeiderpartiets Stein-Erik Lauvås. I dag var det møte mellom Østfoldbenken på Stortinget og sykehusets ledelse og tillitsvalgte. Lauvås er enig med flere fra sykehuset i at akuttmottaket må bygges ut. -Det må penger til for å løse den daglige driften, bemanningen må stå i stil til hva slags oppgaver som skal løses og dette er helsestatsrådens ansvar, sier Lauvås.