NRK Meny
Normal

Hvem i Sarpsborg 08 er lengst i dusjen?

Annenhver dag frem til seriestart i eliteserien stiller vi en spiller i Sarpsborg 08 noen av totalt ti spørsmål om lagkameratene. Få en smakebit på serien «Lagkamerater» her!

Sarpsborg 08 finpusser formen til seriestart, etter treningsoppholdet i Spania. De neste ukene skal vi bli bedre kjent med spillerne på nettsidene våre - og her kommer en smakebit av hva du kan vente deg.

Hvem er dårligst til å danse? Hvem har verst klesstil? Hvem er lengst i dusjen?

Det er noen av spørsmålene vi stilte 17 spillere og trener Ian Burchnall i Sarpsborg 08 om deres lagkamerater, under treningsleieren på La Manga i midten av februar.

Svarene presenteres i 18 videoer, som vi publiserer på våre nettsider annenhver dag frem til Sarpsborg 08 serieåpner hjemme mot Brann 30. mars.

Serien «Lagkamerater» har premiere før Sarpsborgs treningskamp mot Sandefjord førstkommende mandag, men allerede nå kan du få en smakebit på hva du kan vente deg i videovinduet øverst i artikkelen!

Les også:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mange snur på E6

    Etter mange meldinger om biler som snur på E6, har en patrulje fra Politiet i Follo tatt førerkortet fra person som rygget på E6 i Ås.Det skriver Politiet på Twitter.

  • Navn på syvåring frigitt

    Det var den syv år gamle Abdirahman Abdiriza Abdullahi som ble funnet død i folkeparken i Askim natt til onsdag. Politiet friga navnet på syvåringen i ettermiddag i samråd med familien.