NRK Meny
Normal

Målmaskin vraket HK Halden

Klassespilleren Izabela Duda trente med HK Halden tidligere i mai, men har valgt å signere for 2. divisjonsklubben Levanger.

Izabela Duda kan bringe mye rutine til et ungt lag.

Izabela Duda på trening med HK Halden tidligere i mai.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

Izabela Duda har tilbrakt de siste fire sesongene hos Opsal, laget HK Halden slo i kampen om cupfinalebillett før jul.

Tidligere i mai var 36-åringen med på treningene til haldenserne.

– Jeg har kommet hit for å prøve noe nytt og kanskje lære de unge jentene en ting eller to. Jeg vil gjerne hjelpe dem med å utvikle seg og gi dem inspirasjon, sa veteranen til NRK den gang.

Men nå har hun valgt å fortsette karrieren i 2. divisjonsklubben Levanger kommende sesong, melder Trønder-Avisa.

– Jeg ønsker å hjelpe Levanger med å bygge en kultur, og jeg vil hjelpe dem tilbake til eliteserien i løpet av de neste par sesongene. Jeg har skikkelig troen på klubben og kan bekrefte at jeg signerer en toårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år, sier Izabela Duda.

Den rutinerte spilleren avslo tilbud fra en rekke toppklubber. Hun flytter til Innherred sammen med familien i løpet av sommeren.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Går for felles renseanlegg

    Styret i Frevar, Fredrikstads selskap for vann, avløp og renovasjon, sa tirsdag ja til planene om å bygge et felles renseanlegg for Fredrikstad og Sarpsborg, skriver Fredriksstad Blad.
    De to kommunene kan spare over 250 millioner kroner på et felles renseanlegg, i forhold til å ruste opp anleggene i begge byer. Nå er det opp til politikerne å avgjøre saken.

  • Ønsker flere øko-bønder

    Etterspørselen etter økologisk mat er nå så stor at bøndene ikke klarer å produsere nok. Sammenlignet med 2016 bruker vi nå fem ganger mer penger på økologisk mat.
    Prosjektleder i medlemsorganisasjonen Økologisk Norge, Markus Brun Hustad sier det er viktig at bøndene nå svarer med å produsere mer.