NRK Meny
Normal

Målløst mellom FFK og Lillestrøm

Hverken FFK eller Lillestrøm klarte å score mål på nye Fredrikstad Stadion søndag.

FFK-Lillestrøm

FFKs John Anders Bjørkøy i kamp med Lillestrøms Khaled Mouelhi i kveldens kamp på Fredrikstad stadion.

Foto: Holm, Morten / SCANPIX

12200  tilskuere så lagene spilte 0-0.

Følg FFK - LSK minutt for minutt her.

Nykommerne og Bjørkøy spiller

Både de to FFK-nykommerne, Kasey Wehrman og Johan Sjöberg, samt kaptein John Anders Bjørkøy spilte mot Lillestrøm i dag.

 Bjørkøy ble dømt til én kamps karantene av Norges fotballforbund for upassende opptreden mot en dommer i etterkant av eliteseriekampen mellom Strømsgodset og FFK 24. juni.

FFK anket dommen, og siden NFF ennå ikke har behandlet anken, får Bjørkøy spille dagens kamp mot LSK.

FFKs lag: 1. Shaaban, 2. Czwartek, 3. Gerrbrand, 9. Piroja, 22. Sjöberg, 14. Kvisvik, 23. Bjørkøy, 7. Wehrman, 24. Multaharju, 20. Fofana, 13. Elyounoussi

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rittet stoppet på grunn av seilbåt

    Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad. Et brudd med fire syklister lå 21 sekunder foran hovedfeltet da brua ble stengt for å slippe igjennom en seilbåt. – De skal ha fått beskjed om dette, sånn jeg forstår det er det utenfor vårt ansvarsområde så lenge vi har gitt beskjed, sier teknisk rittleder Sondre Sørtveit til HA.

  • Klager på nei til felling av ulv

    Østfold Bondelag klager til Miljødirektoratet på fylkesmannens nei til skadefelling av en ulv. I klagen trekker de fram at 11 sauer ble tatt på innmarksbeite i Halden i jul og tidlig i august kom en ulv seg innenfor rovviltgjerder i Rakkestad og tok en sau. Fylkesleder i Østfold bondelag, Svend Arild Uvaag mener ulven må felles for å forebygge at flere husdyr blir tatt

    Ulv tok sau i Halden
    Foto: Lotte Olsen/NRK