NRK Meny
Normal

Målfest på Kongsvinger

Stjernen vant 7 -3 over Kongsvinger i kvalifiseringskamp til eliteserien.

Stjernens Stephen Murphy

Stjernens Stephen Murphy.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Kampen gikk i Kongsvinger og det var Kongsvingers Andre Bjørge Paulsen som scoret kampens første mål i det 26. spilleminutt.

Fire minutter senere utlignet imidlertid Erik Hjalmarsson for Stjernen. 

I det 36. spilleminutt fikk Stjernen en aldri så liten målfest. Da var nemlig Hjalmarsson på plass igjen og sørget for ledelse for Stjernen. Og 53 sekunder senere virket det som Østfoldingene punkterte kampen for Kongsvinger med nok et mål.

Denne gangen var det Ørjan Lindmark som sørget for målet og  3 - 1-ledelse til Stjernen. 

David Hnat fortsatte målfesten i 42. spilleminutt og ga Stjernen 4-1-ledelse før Kongsvingers Henrik De Geer satte en kort pause for målfesten med ny Kongsvinger-scoring.

Fem minutter senere var David Hnat igjen sist på pucken og sørget for 5-2-ledelse før Mats Knutsen fortsatte Stjernens målfest og økte ledelsen til 6-2.

Et minutt før slutt pyntet Bjørn Andersson enda litt på resultatet for Stjerne da han la på 7-3.

Klikk her for kampfakta

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mistenkt for kjøring i rus

    En bil stanset ikke for kontroll på fylkesvei 115 i Svinndal i dag. Politiet melder at bilen etter hvert stanset ved Svinndal kirke. Føreren av bilen mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand. Sjåføren fremstilles for blodprøver og blir anmeldt av politiet.

  • Innbrudd i bil i Moss

    Politiet melder at det har vært innbrudd i en bil i Slalombakken i Moss. Innbruddet har skjedd mellom klokka 21.00 i går og klokka 15.00 i dag. Politiet har vært på stedet og foretatt åstedsundersøkelse.